Χαμός στο πρωινό: Έβγαλε έξω το πέos του και δεν φαντάζεστε τι δημιούργησε! (video)

03.10.2016



Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι τηλεθεατές της βρετανικής εκπομπής This Morning, καθώς έγιναν μάρτυρες μιας ιδιαίτερης καλλιτεχνικής έκφρασης.

Ο ζωγράφος Tim Patch έκανε μια live επίδειξη της ασυνήθιστης τεχνικής του που θέλει το πέος του να παίζει το ρόλο του πινέλου!

Η τηλεπαρουσιάστρια Holly Willoughby εκμυστηρεύτηκε ότι πρόκειται «για την πιο τρελή συνέντευξη που έχει κάνει ποτέ», ενώ ο ιδιαίτερος καλεσμένος, γνωστός με το ψευδώνυμο Pricasso, δήλωσε: «Χώρισα και αποφάσισα να κάνω κάτι που ήθελα πολύ».

Και μπορεί σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του η τεχνική που έχει επιλέξει να είναι επώδυνη, ωστόσο έχει φθάσει σε σημείο να «φιλοτεχνεί» 30 πίνακες την ημέρα.

[zwgrafos peos]

Από την άλλη, παρά τις προσπάθειες των παρουσιαστών (Phillip Schofield και Holly Willoughby) να αναδείξουν την αστεία πλευρά του θέματος, η πλειοψηφία των τηλεθεατών σχολίασε καυστικά τον καλεσμένο της εκπομπής.

«Η εκπομπή έπεσε χαμηλά σήμερα με τον ζωγράφο του πέους», έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης στο Twitter, ενώ κάποιος άλλος συμπλήρωσε: «Έβαλα σήμερα το πρωί να παρακολουθήσω την εκπομπή πίνοντας μια μπύρα. Δεν περίμενα να δω ζωγραφική του πέους. Τι στο διάολο...».

Υπήρχε βέβαια και η άλλη άποψη: «Η συνέντευξη με τον ζωγράφο που ζωγραφίζει με το πέος είναι το πιο αστείο πράγμα που έχω δει εδώ και καιρό», σχολίασε ένας Βρετανός τηλεθεατής.

newsbomb.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3309