Ασυγκράτητοι και ξαναμμένοι! Μετά το εστιατόριο έκαναν σeξ και σε κατάμεστο κλαμπ! (video)

19.09.2016



Κάτι έχουν πάθει φαίνεται εκεί στο Μεξικό και αδυνατούν να χαλιναγωγήσουν τις ερωτικές ορμές τους ακόμα και σε (πιο ) δημόσιο χώρο (δεν γίνεται)!

Μετά λοιπόν το ζευγάρι που δεν δίστασε να κάνει σεξ πάνω στο τραπέζι του στη μέση ενός εστιατορίου, ένα ακόμη βγήκε για διασκέδαση και τελικά αυτό που έβγαλε ήταν τα… μάτια του.

Πού; Μέσα σε ένα κατάμεστο κλαμπ!

Την ώρα λοιπόν που οι υπόλοιποι θαμώνες διασκέδαζαν πίνοντας το ποτό τους ή χορεύοντας, οι ξεδιάντροποι Μεξικανοί τούς πρόσφεραν σίγουρα ένα πολύ πιο καυτό και αποκαλυπτικό θέαμα από αυτό που είχαν στο μυαλό τους περνώντας την πόρτα του κλαμπ στην Τιχουάνα…

Χρειάστηκε μάλιστα, για μία ακόμη φορά, η επέμβαση ενός αστυνομικού (κλήθηκε προφανώς από κάποιον υπεύθυνο, αν και δεν αποκλείεται να απολάμβανε το ποτό του εν ώρα υπηρεσίας, Μεξικό είναι αυτό…) για να επαναφέρει στην (ηθική) τάξη τους ξαναμμένους εραστές που μέχρι τότε αδιαφορούσαν πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα που είχαν καρφωθεί πάνω τους!

Δεν έγινε πάντως γνωστό αν οι δύο Μεξικανοί έκαναν απλώς ένα διάλλειμα από τις ερωτικές περιπτύξεις και συνέχισαν στο κρατητήριο ακόμα πιο… ξαναμμένοι ή απλά τη γλίτωσαν με μια επίπληξη-παρατήρηση και πάλι συνέχισαν ακάθεκτοι!

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το θέατρο του πρωτοφανούς live sex, «Le Conteiner», φημίζεται στους ντόπιους για τα φθηνά ποτά του, αλλά και για την ιδιαίτερη διακόσμηση του, καθώς, όπως λέει και το όνομά του, είναι κατασκευασμένο από κοντέινερς πλοίων!

newsbomb.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3261