Δισεκατομμυριούχος ανακαλύπτει με το χειρότερο τρόπο ότι η εξαφανισμένη σύζυγός του είναι ζωντανή

14.09.2016



Ενας Ιταλός επιχειρηματίας που νόμιζε ότι το νεαρό μοντέλο και σύζυγός του είχε απαχθεί, δεν πίστευε στα μάτια του όταν ανακάλυψε την αλήθεια και μάλιστα μέσω Instagram.

Ο Gianluca Cervara είχε επικοινωνήσει με την αστυνομία όταν νόμιζε ότι η σύντροφός του, Μις Ουκρανία, Anna Zaiachkivska, είχε πέσει θύμα απαγωγής. Αλλά σύντομα ανακάλυψε την αλήθεια και ότι ήταν ζωντανή, με τον χειρότερο τρόπο.

Την είδε στο διάσημο κοινωνικό δίκτυο να ποζάρει με έναν άλλον άνδρα σε ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων έχοντας κάνει hashtag τη λέξη «ελευθερία», λίγους μόνο μήνες μετά το γάμο της. Ο πληγωμένος δισεκατομμυριούχος τώρα μηνύει την Zaiachkivska για το «σπάσιμο» του συμφώνου που είχαν μεταξύ τους, για κλοπή 5.000 λιρών και για το ότι λείπει ένα κινητό τηλέφωνο από το σπίτι του.

Ο ίδιος μάλιστα αποφάσισε να σχολιάσει σε μια φωτογραφία της στο Instagram: «Ο σύζυγός σας στο Μιλάνο και οι γονείς, σας ευχαριστούν που είστε στη Νέα Υόρκη μαζί με έναν άλλο άνδρα».

Η νεαρή κοπέλα ωστόσο υποστηρίζει ότι έφυγε γιατί ο πάμπλουτος σύζυγός της σήκωσε το χέρι του πάνω της και ήταν τόσο άρρωστος ώστε την ήθελε να ζει μέσα σε ένα χρυσό κλουβί.

Επιπλέον η 24χρονη έγινε έξαλλη όταν ο άνδρας της δεν της έδωσε την προσοχή που έπρεπε όταν είχε πονοκεφάλους για μία ολόκληρη εβδομάδα.

Όπως αναφέρει, επίσης, την πρώτη φορά που τσακώθηκαν πήγε στο σπίτι των γονιών της και όταν της το ζήτησε, του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία. Όταν όμως ξαναφέρθηκε άσχημα και συγκεκριμένα την έφτυσε στο πρόσωπο, δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί και έφυγε από το σπίτι τους. Ο δισεκατομμυριούχος δίνει συνεντεύξεις δηλώνοντας πως δεν είναι αυτή που φαίνεται και η διαμάχη μεταξύ τους καλά κρατεί...tothemaonline





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




4691