Απίστευτος τσακωμός σε βάφτιση: Ο παππούς φώναζε στο ζευγάρι για το όνομα του μωρού

07.09.2016



Ένταση δημιουργήθηκε σε βάφτιση που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στη Λαμία. Η αναστάτωση προκλήθηκε λίγο πριν αρχίσει το μυστήριο διότι ο παππούς δεν ήθελε να δοθεί στο παιδί το ένα από τα δύο ονόματα που τελικά πήρε.

Μάλιστα προσπάθησε να επιτεθεί και στον αδελφό της μητέρας του παιδιού, ο οποίος υποστήριξε ότι τα ονόματα που θα έπρεπε να δοθούν είναι αυτά που αποφάσισαν οι γονείς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γονείς του μικρού αγοριού είχαν αποφασίσει τα δύο ονόματα, εκ των οποίων μάλιστα, το ένα από τα δύο άνηκε στον παππού που αντιδρούσε. Όμως ο παππούς διαφωνούσε κάθετα για το δεύτερο όνομα.

Τελικά, οι γονείς σε συνεννόηση με τους νονούς έδωσαν τα ονόματα που είχαν αποφασίσει και όταν αυτά ακούστηκαν ο παππούς εξοργίστηκε και άρχιζε να φωνάζει το δεύτερο όνομα που ήθελε εκείνος να δοθεί στο παιδί.

“Δεν θα το πείτε, έτσι. Όχι, όχι….” έλεγε με τον ιερέα να ζητάει από τον ηλικιωμένο να σταματήσει και να σεβαστεί το μυστήριο. “Εσείς πάτερ την δουλειά σας…” είπε ο άντρας ο οποίος άμεσα απομακρύνθηκε από την εκκλησία.

Η αναστάτωση όμως δεν είχε τελειωμό αφού λίγη ώρα αργότερα και ενώ το παιδί ήταν έτοιμο να μπει στην κολυμπήθρα ο παππούς πλησίασε και άρχισε και πάλι να φωνάζει το δεύτερο όνομα που ήθελε εκείνος. Μάλιστα, κάποια στιγμή φέρεται πως επιχείρησε να χειροδικήσει εναντίον των συμπεθέρων του. Τελικά μπήκαν ανάμεσά τους οι συγγενείς και τον έβγαλαν από την εκκλησία.

 Πάντως, όλα τέλειωσαν καλά. Ο παππούς επέστρεψε λίγο αργότερα, ήρεμος στην εκκλησία κάθισε δίπλα στους υπόλοιπους συγγενείς και στο τέλος του μυστηρίου δεχόταν ευχές για τον εγγονό του.



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2169