Θα σας συγκινήσει ο λόγος: Παρήγγειλε ένα μπουκάλι νερό και του άφησε tips 500 δολάρια!

20.08.2016



Ο Κέισι Σίμσονς, έχει τον τρόπο να κάνει τους ανθρώπους να γελάνε, αυτή τη φορά όμως ήρθε η σειρά κάποιου άλλου να χαρίσει το χαμόγελο στον 32χρονο σερβιτόρο.
 
Μία πελατισσα σε εστιατόριο του Ντάλας στις ΗΠΑ, όπου εργάζεται παρήγγειλε το φθηνότερο πράγμα που υπήρχε στον κατάλογο, ένα μπουκάλι νερό, αλλά αντι για 37 σεντ πλήρωσε 500 δολάρια και 37 σεντ.
Ο λόγος… επέλεξε να αφήσει φιλοδώρημα στον σερβιτόρο Σίμσονς 500 δολάρια.

Την αιτία για την οποία η γενναιόδωρη πελάτισσα προχώρησε σε αυτή την πράξη, την ανέφερε σε ένα σημειώμα που του άφησε, γραμμένο πάνω σε μια χαρτοπετσέτα.
 
  +2 τιπσ 2

Λίγες μέρες πριν ο Σίμσονς είχε πάει στο μπακάλικό της γειτονιάς του για να ψωνίσει. Στεκόταν στην ουρά, ενώ μαζί του περίμενε υπομονετικά και μια ηλικιωμένη γυναίκα. Οι υπόλοιποι πελάτες την προσπερνούσαν αδιάφορα, όχι όμως και ο 32χρονος σερβιτόρος, που της έπιασε την κουβέντα, γιατί φαινόταν αρκετά λυπημένη.

Μίλησε στη γυναίκα, προσπάθησε να την κάνει να ευθυμίσει, ενώ όταν έφτασε η σειρά της να πληρώσει, ο Σίμσον δεν την άφησε, αλλά πλήρωσε εκείνος τον λογαριασμό. Ήταν μόνο 17 δολάρια, “αλλά δεν είναι για τα χρήματα”, εξηγεί η πελάτισσα στο εστιατόριο, είναι να δείχνεις στον συνάνθρωπο συμπόνοια και ενδιαφέρον.

Το τεράστιο φιλοδώρημα προήλθε από την κόρη αυτής της ηλικιωμένης γυναίκας, που όπως του περιέγραψε, έκανε την μητέρα της να γελάσει μετά από τρία δύσκολα χρόνια χηρείας.
 
CNN





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


4002