Σάλος με ακατάλληλο βίντεο: Αντί για Pokemon έπιασε παντρεμένη γραμματέα να κάνει σεξ στο γραφείο!

18.08.2016



Αρκετά πιο… καυτό από αυτό που περίμενε, ήταν το θέαμα με το οποίο ήρθε αντιμέτωπος ένας έφηβος, παίζοντας το παιχνίδι Pokemon Go, που έχει εξελιχθεί σε παγκόσμια επιδημία.

Αντί για τον Πίκατσου λοιπόν, «σκόνταψε» πάνω σε μια παντρεμένη γραμματέα, η οποία πρόσφερε άλλου είδους υπηρεσίες μέσα στο γραφείο της, κάπου στην πρωτεύουσα της Δομινικανής Δημοκρατίας, Σάντο Ντομίγκο.

Όπως ήταν φυσικό, ο έφηβος δεν έχασε την ευκαιρία να απαθανατίσει το ξαναμμένο ζευγάρι, με αποτέλεσμα να… κλείσει (;) ένα σπίτι.

Και αυτό γιατί η γυναίκα αναγνωρίστηκε στο πρόσωπο της Diana Paulino, της οποίας ο άνδρας έμαθε ότι έβγαλε κέρατα μέσω διαδικτύου!

Η ίδια πάντως αρνείται ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με την εταιρεία όπου φέρεται να εξελίχθηκαν τα όργια, ισχυριζόμενη ότι μετά από αυτό ζει τον απόλυτο εφιάλτη. Δεν μπορεί να βγει καν από το σπίτι της, ενώ έκλεισε και όλους τους λογαριασμούς της στα social media τα οποία κατακλύστηκαν από χλευαστικά σχόλια.

Από την πλευρά του, ένας υπεύθυνος της εταιρείας συμβουλευτικών υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, Bextro Consultora, στην οποία ανήκουν τα γραφεία, δήλωσε πως το ξεδιάντροπο ζευγάρι, όχι μόνο έχει ταυτοποιηθεί, αλλά αναμένεται να παρθούν δραστικά μέτρα εναντίον του.

«Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών μας, μπορούμε να σας ενημερώσουμε ότι το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στις εγκαταστάσεις μας και έρχεται σε αντίθεση με την ηθική και τις ηθικές αξίες της εταιρείας μας», ανέφερε, ξεκαθαρίζοντας, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώσει αν η γυναίκα είναι η Diana Paulino: «Θα λάβουμε δραστικά μέτρα για τη διαφύλαξη της ακεραιότητας της εταιρείας μας»…

newsbomb.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1554