ΦΡΙΚΗ! 6χρονος σκότωσε στο ξύλο την 13 ημερών αδελφή του

13.08.2016



Στη σύλληψη μιας 62χρονης μητέρας προχώρησε η αστυνομία της Φλόριντα, καθώς άφησε τα τρία της παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο για να πάει για ψώνια με αποτέλεσμα ο εξάχρονος γιος της να σκοτώσει στο ξύλο την μόλις 13 ημερών αδελφούλα του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα άφησε χωρίς επιτήρηση τα τρία της παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο για τουλάχιστον μισή ώρα. Όσο εκείνη έλειπε, το μωρό άρχισε να κλαίει, εξοργίζοντας τον εξάχρονο.

Τότε ο μικρός την έβγαλε από το καθισματάκι της και άρχισε να την ταρακουνά μπρος πίσω πάρα πολλές φορές. Μετά την πέταξε στο πάτωμα και χτύπησε το κεφάλι της στην οροφή του αυτοκινήτου, ενώ τη χτυπούσε συνεχώς στο πρόσωπο.

«Το κρανίο του μωρού είχε κατάγματα σε πολλαπλά σημεία. Είναι από τα χειρότερα πράγματα που έχω αντικρίσει», είπε ο σερίφης Μπομπ Γκουαλτιέρι.

Μετά από το μανιασμένο ξέσπασμά του, ο 6χρονος έβαλε τη νεογέννητη αδελφή του πάλι στο καθισματάκι της και την άφησε εκεί μέχρι να επιστρέψει η μητέρα του.

Το χειρότερο από όλα είναι ότι η μητέρα έκανε δύο ώρες για να καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά με το μωρό και να ζητήσει βοήθεια από μια γειτόνισσά της που είναι νοσοκόμα.

Το μωρό μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όμως εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο εξάχρονος που δε θα αντιμετωπίσει κατηγορίες λόγω της ηλικίας του παραδέχθηκε ότι χτύπησε την αδελφή του και έχει μεταφερθεί σε ειδικό κέντρο, όπου οι ψυχολόγοι έχουν εντοπίσει σοβαρά προβλήματα συμπεριφοράς.

Η 62χρονη γέννησε το άτυχο μωράκι με τεχνητή γονιμοποίηση με το σπέρμα του νεκρού άνδρα της που είχε φυλάξει σε τράπεζα. Μάλιστα είχε πρωταγωνιστήσει και σε αμερικανικό reality.star.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




3825