Βίντεο φωτιά: 22χρονη φοιτήτρια νομικής και πορνοστάρ πήδηξε γυμνή με αλεξίπτωτο

09.08.2016



Η 22χρονη Angelina Doroshenkova το έκανε γιατί ήθελε να αποδείξει ότι η βιομηχανία του πορνό έχει ανθρώπους γενναίους, ταλαντούχους που κάνουν και άλλα πράγματα εκτός από το σεξ

Μια πολλά υποσχόμενα φοιτήτρια νομικής εγκατέλειψε τις σπουδές της γιατί είχε δύο όνειρα. Το ένα ήταν να γίνει πορνοστάρ και το άλλο να πηδήξει από αεροπλάνο με αλεξίπτωτο εντελώς γυμνή. Η 22χρονη Angelina Doroshenkova πήδηξε από αεροπλάνο σε ένα αεροδρόμιο στην περιφέρεια της Μόσχας. 

Η ίδια είπε ότι δεν ήταν μόνο μια προσωπική πρόκληση για εκείνη αλλά μια πρόκληση για να αποδείξει ότι μια πορνοστάρ έχει και άλλα ενδιαφέροντα εκτός από το σεξ. 

Δείτε εδώ: Kαύσωνας και στην Μύκονο: Έκαναν βίντεο την κούκλα Λευκωσιάτισσα με το μικροσκοπικό μαγιό της

«Πάντα ονειρευόμουν να κάνω κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Και τελικά το κατάφερα. Θέλω όλοι να μάθουν ότι η βιομηχανία των πορνό αποτελείται από ταλαντούχους και γενναίους ανθρώπου που μπορούν να κάνουν τέτοια κατορθώματα Το επόμενο που θέλω να κάνω είναι να πηδήξει από ένα βουνό γυμνή και να πέσω μέσα στη θάλασσα».

Δείτε εδώ: Γεωργία Γεωργίου: Η νέα παρτενέρ του Λούη Πατσαλίδη φωτογραφίζεται ολόγυμνη και κολάζει το διαδίκτυο

Η νεαρή γυναίκα έγινε θέμα στα περσινά ταμπλόιτς όταν εγκατέλειψε τη νομική σχολή για να γίνει πορνοστάρ φουλ απασχόλησης. Φοιτούσε νομική στην ρωσική πόλη Smolensk και θα μπορούσε να γίνει μια πολύ καλή δικηγόρος. Μόλις αποφοίτησε από το λύκειο με άριστα, έδωσε εξετάσεις και πέρασε σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Μόσχας. Γρήγορα βαρέθηκε όπως λέει η ίδια και στράφηκε στην βιομηχανία του πορνό γιατί αυτό είναι κάτι που την εκφράζει.

 

protothema.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




3239