Δίχρονος πέθανε γιατί δεν τον πήγαιναν στον γιατρό - Η ανατριχιαστική φωτο του μία μέρα πριν

04.08.2016



Τραγικό θάνατο βρήκε το όμορφο αγοράκι που βλέπετε στις φωτογραφίες καθώς η μητέρα του και ο πατριός του δεν μπορούσαν να τα βρουν ώστε να τον πάνε σε γιατρό! Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της δίκης η 27χρονη μητέρα του έκανε μία τρομερή αποκάλυψη!

Σύμφωνα με την Άνι- Μαρί Λι, ο πατριός του παιδιού και σύντροφος της Οσόλιβαν, μία μέρα πριν πεθάνει ο μικρός Μάσον της έστειλε μία φωτογραφία του 2χρονου παιδιού μέσα στον εμετό στο σπίτι τους στη Βρετανία!

Λίγες ώρες αργότερα το ξανθό αγοράκι έκλεισε τα μάτια του για πάντα… Για αυτό το λόγο, το ζευγάρι και ο 17χρονος Ράιαν Ρόμπερτ Μπάρο Χόντσον, που έμενε στο σπίτι τους, κατηγορούνται για το θάνατο του παιδιού.

Ο 17χρονος αρνήθηκε σε πολλές περιπτώσεις να πάει το παιδί στον γιατρό όταν του ζητήθηκε, ισχυριζόμενος ότι δεν είναι δικό του παιδί. Στο δικαστήριο, η μητέρα δήλωσε ότι είχε σκοπό να αφήσει το σύντροφό της, ο οποίος δεν την άφηνε να δει το παιδί της.

Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι η μητέρα, ο πατριός και ο ανήλικος δεν φρόντισαν το παιδί όπως έπρεπε παρά το γεγονός πως ήταν άρρωστο. Οι αναφορές της αστυνομίες αποδίδουν το θάνατο του παιδιού σε φλεγμονή εξαιτίας ρήξης του λεπτού εντέρου





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


5593