Αυτή είναι η πραγματική «Ωραία Κοιμωμένη» - Κοιμάται έως και 64 ώρες σερί

20.07.2016



Αν το αγαπημένο σου παραμύθι όταν ήσουν παιδί ήταν η «Ωραία Κοιμωμένη»… τότε θα λατρέψεις αυτό το άρθρο!

Γιατί; Μα, επειδή σου παρουσιάζουμε την αληθινή… «Ωραία Κοιμωμένη»! Η 20χρονη Νικόλ κοιμάται χωρίς να το καταλαβαίνει και δεν μπορεί να ξυπνήσει, ενώ έχει τύχει να κοιμηθεί ακόμη και 64 ώρες συνεχόμενες.

Η 20χρονη από την Μεγάλη Βρετανία, η οποία έχει διαγνωστεί με σύνδρομο Kleine-Levin χρειάζεται 24ωρη φροντίδα και παρουσίασε το πρώτο επεισόδιο ύπνου στην ηλικία των 6 ετών. Εκείνη την περίοδο η μητέρα της νόμιζε ότι είχε αρρωστήσει με γρίπη καθώς κοιμόταν μέχρι και 18 ώρες την ημέρα.

Επειδή ήταν σε μικρή ηλικία, δεν μπορούσε να καταλάβει τι συμβαίνει ενώ από τη μεγάλη διάρκεια του ύπνου αποπροσανατολιζόταν και δεν ήταν σε θέση να αναγνωρίσει τη μαμά της ή άλλα μέλη της οικογένειάς της.

Το μεγαλύτερο επεισόδιο ύπνου, συνέβη όταν ήταν 14 ετών, την ημέρα των γενεθλίων της και το μόνο που θυμάται ήταν ότι ξύπνησε τον Ιανουάριο του επόμενου έτους.

«Πολλές φορές χάνω τα Χριστούγεννα, γενέθλια, και άλλες εκδηλώσεις» λέει η νεαρή κοπέλα όταν αναφέρεται στο πρόβλημά της ενώ η μητέρα της προσθέτει: «Η Νικόλ κοιμάται 18 ώρες την ημέρα. Η μόνη φορά που ξυπνάει είναι για να φάει. Επίσης υπνοβατεί και αυτό που φροντίζουμε είναι να της δίνουμε νερό για να μην αφυδατωθεί».





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


4662