Παραιτήθηκε από τη δουλειά του για το Pokemon Go

19.07.2016



Ένας άνδρας από τη Νέα Ζηλανδία δούλευε σε μια παραλιακή καφετέρια ως μπάρμαν για περίπου έξι χρόνια, μέχρι τη στιγμή που «μπήκε στη ζωή του» το Pokemon Go και βρήκε το νόημα της ζωής του.

Έτσι, παραιτήθηκε από τη δουλειά του με στόχο να γίνει ο καλύτερος εκπαιδευτής Pokemon.

Όπως αναφέρει σε συνέντευξή του, στηρίζεται στη βοήθεια των φίλων και των συγγενών του για να τα βγάλει πέρα. Οι γονείς του από την άλλη, δεν έδειξαν και μεγάλο ενθουσιασμό για την απόφαση του γιού τους να κυνηγάει ψηφιακά πλάσματα. Όμως το δέχτηκαν.

«Όταν παραιτήθηκα, δεν ανέφερα τον λόγο στο διευθυντή μου, ότι δηλαδή θέλω να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο για να κυνηγήσω Pokemon. Η μητέρα μου αν και δεν κατάλαβε στην αρχή τι ήταν το Pokemon Go, μου έδωσε τις ευχές της τελικά», δήλωσε o Τομ Κούρι στο BBC.

Ο 24χρονος γυρνάει σε όλη τη Νέα Ζηλανδία και συλλέγει τα ψηφιακά πλάσματα. Μέχρι στιγμής έχει πιάσει 91 από τα 151 πιθανά Pokemon που έχει το παιχνίδι, έχει γνωρίσει άλλους εκπαιδευτές και έχει επισκεφτεί πολλά μέρη. Και θα συνεχίσει ακάθεκτος, όπως αναφέρει μέχρι να γίνει ο καλύτερος εκπαιδευτής.

Η φρενίτιδα που έχει ξεσπάσει στα social media για το παιχνίδι, έχει έρθει και στην Ελλάδα καθώς πριν από λίγες μέρες η εφαρμογή εντάχθηκε στο ελληνικό Play Store και Apple Store.

Η μάχη για την ανάδειξη του καλύτερου εκπαιδευτή έχει ξεκινήσει.cnn.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




4463