Ο εκατομμυριούχος παίκτης του μπέιζμπολ που μένει σε ένα παλιό φορτηγάκι

06.07.2016



Ο ανερχόμενος σταρ του μπέιζμπολ Daniel Norris με 7ψήφιο λογαριασμό στην τράπεζα, μένει σε ένα φορτηγάκι στο πάρκινγκ ενός πολυκαταστήματος.

Ο 23χρονος δεν έχει δοκιμάσει ποτέ αλκοόλ και ναρκωτικά και το πρώτο πράγμα που αγόρασε μετά το συμβόλαιο των 2 εκατομμυρίων δολαρίων ήταν ένα T-Shirt αξίας 14 δολαρίων από τις εκπτώσεις.

Σε αυτό το παλιό φορτηγάκι που είναι παρκαρισμένο πλάι σε ένα Wall Mart στα προάστια της Φλόριντα, έχει επιλέξει να μένει ο Norris. Εκεί, γυμνάζεται κάθε μέρα χρησιμοποιώντας καροτσάκια του πολυκαταστήματος. Εκεί, πίνει τον γαλλικό καφέ του και μαγειρεύει οργανικά προϊόντα. Φτιάχνει ο ίδιος το φορτηγάκι του όταν χαλάει και αντί να βγαίνει με τους συμπαίκτες του τα βράδια, γράφει στο ημερολόγιο του.

Μένει τόσο καιρό στο συγκεκριμένο πάρκινγκ, που οι άνθρωποι που εργάζονται στο διπλανό πολυκατάστημα τον έχουν μάθει και τον αποκαλούν «Van Man». Αναρωτιούνται για το αν πρόκειται για έναν έφηβο που το έσκασε από το σπίτι, έναν φτωχό σέρφερ ή κάποιον τύπο χαμένο στην πνευματική του αναζήτηση. Κάποιοι, μάλιστα, επειδή πιστεύουν πως απλώς είναι άστεγος, προσεύχονται για εκείνον.

Ο "Van Man", όχι μόνο δεν είναι ένας τυχαίος άστεγος, αλλά πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα αυτή τη στιγμή στο μπέιζμπολ, ο οποίος έχει πάρει 2 εκατομμύρια μπόνους για να υπογράψει στους Τορόντο Μπλου Τζέιζ, έχει συμβόλαιο με την Nike, ενώ διαθέτει και το δικό του φαν κλαμπ. Παρόλα αυτά, ο ίδιος θεωρεί πως η καλύτερη προετοιμασία για μια σεζόν που περιλαμβάνει 162 παιχνίδια, είναι να μένει σε αυτό το φορτηγάκι, το οποίο αποτελεί την απόδρασή του από την πίεση του πρωταθλήματος και τον ιδανικότερο τρόπο να χαλαρώσει πλήρως πριν από την νέα αθλητική σεζόν.

"Δεν πρόκειται να αλλάξω τον εαυτό μου, επειδή κάποιοι άνθρωποι θεωρούν περίεργο τον τρόπο που ζω. Ο μόνος τρόπος για να έχω μια καλή σεζόν είναι να την ξεκινήσω όντας χαρούμενος, ισορροπημένος και πάνω από όλα ο εαυτός μου. Μπορεί να μην είναι πολύ συμβατικός ο τρόπος που ζω, ωστόσο για να περνάω καλά, χρειάζομαι λίγη περιπέτεια".

"Ποιος είμαι και τι έχω κάνει για να αξίζω τόσο χρήματα", αναρωτιόταν ο Νόρις τους πρώτους μήνες στην ομάδα. Προσέλαβε οικονομικούς συμβούλους και τους ζήτησε να τα επενδύσουν, προκειμένου ο ίδιος να μην χρειαστεί να ασχοληθεί ξανά μαζί τους. Το μόνο που τους έχει ζητήσει είναι να του καταθέτουν 800 δολάρια κάθε μήνα στον λογαριασμό του. Όσα δηλαδή του χρειάζονται για να ζει στο φορτηγάκι.

"Αναζήτησε τα πράγματα που αγαπάς. Συγκέντρωσε γνώσεις. Να είσαι ευγενικός. Αγάπα τους άλλους και να είσαι χαρούμενος. Είναι τόσο απλό. Πώς αλλιώς μπορείς να είσαι εντελώς ελεύθερος, από το να βρίσκεσαι μόνος σου στην μέση του πουθενά, στη μέση του ωκεανού ή στην κορυφή ενός βουνού; Η περιπέτεια είναι συνώνυμο της ελευθερίας", γράφει σε διάφορα σημεία του ημερολογίου του.





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


4526