Τρείς Άγγλοι μέθυσαν, μπήκαν σε βάρκα και από την Αγία Νάπα έφτασαν Συρία (photos)

08.06.2016



Τι; Συρία; Ακούγεται γελοίο αλλά αυτό ακριβώς έκαναν τρία παλικάρια από το Essex! Μετά από μια ημέρα τους όλο ποτό στην Αγία Νάπα, κατέληξαν στην Συρία.

Ο Alex McCormick και δύο φίλοι του, ο James Wallman και ο Lewis Ellis, εργάζονται για τη σεζόν στην Αγίας Νάπας!
Χθες, τα παιδιά είχαν ρεπό και έτσι αποφάσισαν να κάνουν ένα ταξίδι με πλοίο για να δουν δελφίνια και να πάνε για καταδύσεις, παρά το γεγονός ότι ήταν αρκετά μεθυσμένοι και είχαν μάλιστα και χανκόβερ από το προηγούμνο βράδυ που είχαν μεθύσει ξανά.
Όταν λοιπόν έφτασαν στο λιμάνι, συνειδητοποίησαν ότι είχαν αφήσει τα εισιτήρια τους στο διαμέρισμά τους.
Οπότε τι έκαναν; Είδαν ένα διπλανό πλοίο που εκείνη τη στιγμή ξεκινούσε και μπήκαν κρυφά μέσα νομίζοντας ότι και αυτό το πλοίο κάνει κρουαζέρα στα όμορφα νερά της Κύπρου.
Ωστόσο, δεν έκανε.

Ο Άλεξ, ο οποίος εργάζεται ως μεσίτης ακινήτων, είπε στο TheLADbible: «Μόλις ανεβήκαμε στο πλοίο είδαμε ότι κανείς δεν μίλαγε αγγλικά οπότε αρχίσαμε να σκεφτόμαστε μήπως κάναμε λάθος που ανεβήκαμε. Πολύ σύντομα η Κύπρος ήταν απλά μια κουκίδα πίσω μας, και οι υπόλοιποι άρχισαν να πανικοβάλλονται και προσπαθούσαν να εξηγήσουν στα παιδιά που δούλευαν στο πλοίο, ότι είμαστε σε λάθος βάρκα και θα έπρεπε να πάμε πίσω. Αλλά δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε με τίποτα.Προσπαθούσαμε να πάρουμε τηλέφωνο αλλά δεν είχαμε ούτε σήμα στη μέση της θάλασσας».
Μετά από πολλές αποτυχημένες κλήσεις, ο Alex λέει ότι αποφάσισαν πια να «αποδεχθούν τη μοίρα τους» και έτσι μετά από ένα ταξίδι εννέα ωρών, τελικά είδαν στεριά.

«Καταλήξαμε σε κάποιο μέρος που ονομάζεται Ταρτούς (μια πόλη στη μεσογειακή ακτή της Συρίας) και κυριολεκτικά δεν είχαμε καμία ιδέα για το πού αυτό το μέρος ήταν. Υποθέσαμε ότι θα μπορούσε να ήταν Τουρκία ή Ελλάδα! Ήταν ένα λιμάνι αλλά πολύ μεγαλύτερο από αυτό που είχαμε φύγει από την Κύπρο και και είδαμε και διακριτικά του ρωσικού πολεμικού ναυτικού».
Μόλις τους είδαν πήγαν γρήγορα στη ρωσική Στρατιωτική Αστυνομία, που τους πήρε στο στρατόπεδο για να τους ανακρίνει!Η θέση τους ήταν αρκετά δύσκολη, αλλά για καλή τους τύχη, ο αστυνομικός βρήκε απίστευτα γελοία την ιστορία τους, και τους άφησε να χρησιμοποίησουν το τηλέφωνο.
Ο Alex πρόσθεσε: «Εξηγήσαμε τα πάντα με λεπτομέρεια και ο αξιωματικός σκέφτηκε ότι ήταν αστείο και μας τράβηξε φωτογραφία στο κινητό του να μας θυμάται και μας στείλει πίσω την επόμενη μέρα! Έτσι μείναμε εκεί στη ναυτική βάση. Εϊχαμε Wi – Fi, φάγαμε ωραίο φαγητό και μας έδωσαν και γυαλιά ηλίου ως αναμνηστικό», κατέληξε!

Ο Alex πήρε τη μητέρα του να της πει τι είχε συμβεί και αυτή (δικαιολογημένα) άρχισε να ουρλιάζει και να κλαίει.
«Τώρα γυρίσαμε στην Αγία Νάπα και όλοι για αυτό μας ρωτάνε», λένε τώρα οι Άγγλοι για την απίστευτη περιπέτεια που έζησαν!neammochostos.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




4727