Πέθανε ο γηραιότερος σκύλος στον κόσμο

27.04.2016



Η Μάγκι, η οποία πιστεύεται ότι ήταν το γηραιότερο σκυλί του κόσμου, πέθανε στις αρχές της εβδομάδας στην Αυστραλία, σε ηλικία 30 ετών. Τα χρόνια της αντιστοιχούν σε 133 ανθρώπινα χρόνια, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Το ράτσας Kelpie σκυλί ανήκε στο γαλακτοπαραγωγό Brian McLaren, ο οποίος έχει βυθιστεί στη θλίψη για την απώλεια του πιο πιστού του φίλου και όπως δήλωσε σε συνέντευξή του, «έφυγε» ενώ ήταν ακόμα ακμαία.

«Έπαιζε, γαύγιζε στις γάτες και ήταν δυνατή, ώσπου πριν λίγες μέρες κατέπεσε. Τότε ήταν που είπα ότι η Μάγκι δεν έχει πολύ καιρό μπροστά της», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της.

Η Μάγκι δεν μπήκε ποτέ στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως το γηραιότερο σκυλί στον κόσμο, καθώς δεν υπήρχαν έγγραφα που να πιστοποιούν την ημερομηνία γέννησής σας.

 

 

 

Έτσι, τον τίτλο του γηραιότερου σκύλου διατηρεί επίσημα ακόμα ο Μπλούι, ένα αυστραλιανό τσοπανόσκυλο από τη Βικτώρια, που πέθανε σε ηλικία 29 ετών και πέντε μηνών. Σύμφωνα με το Βιβλίο Γκίνες, ο ιδιοκτήτης του τον είχε αγοράσει το 1910 και το σκυλί έζησε μέχρι τον Νοέμβριο του 1939.

Maggie the Kelpie  - σκύλος - Γκίνες - γηραιότερος

Maggie the Kelpie  - σκύλος - Γκίνες - γηραιότερος

Maggie the Kelpie  - σκύλος - Γκίνες - γηραιότερος

 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1448