Σοκ: Θύμα ξυλοδαρμού εγκυμονούσα Κύπρια τραγουδίστρια: Συνελήφθη ο σύζυγος της (φωτος)

22.03.2024



Εφιαλτικές στιγμές για την Κύπρια τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, στα χέρια του κακοποιητή συζύγου της, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία του άγριου ξυλοδαρμού εγκύου. Ολα όσα αποκαλύπτει σήμερα η "Espresso" για τον εφιάλτη που έζησε πριν από τέσσερις ημέρες η τραγουδίστρια είναι ανατριχιαστικά, μια και ο σύζυγός της έθεσε σε κίνδυνο όχι μόνο τη ζωή της, αλλά και τη ζωή του αγέννητου παιδιού τους. 

Κι όμως, τίποτε δεν προμήνυε την ανατριχίλα, αφού μόλις πριν από έναν μήνα ο άντρας της Χριστίνας Ζαντή, Τζορτζ Καραβίτης, αναρτώντας στο facebook φωτογραφίες τους, στις οποίες έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας, έγραφε: "Πιστεύουμε ο ένας στον άλλον και είμαστε ασταμάτητοι μαζί". Συγκεκριμένα, στις 21 Φεβρουαρίου ανάρτησε σειρά από κοινές φωτογραφίες του με τη Ζαντή, στις οποίες πόζαραν χαμογελαστοί και με αυτοπεποίθηση, τονίζοντας ότι πιστεύουν ο ένας στον άλλον και ενωμένοι είναι ασταμάτητοι, επισφραγίζοντας αυτόν τον έρωτα και με γάμο, ο οποίος έγινε στις αρχές του 2024. Η οικογενειακή ευτυχία τους έγινε συντρίμμια την περασμένη Δευτέρα, όταν αστυνομικοί στη Φλόριντα των ΗΠΑ συνέλαβαν τον Καραβίτη για τον άγριο ξυλοδαρμό της Ζαντή. Σύμφωνα με το έγγραφο σύλληψης από το γραφείο του σερίφη της Κομητείας Πινέλας στη Φλόριντα, το οποίο έχει στη διάθεσή της η "Espresso", οι Αμερικανοί αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον Τζορτζ Καραβίτη (George Karavitis) τη Δευτέρα 18 Μαρτίου στις 9 το βράδυ στο Τάρπον Σπρινγκς, κοντά στην Τάμπα. Οι 46χρονος Καραβίτης οδηγήθηκε στο κρατητήριο και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κακούργημα. Ειδικότερα, σύμφωνα με το έγγραφο της αστυνομίας, ο Καραβίτης κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμού γυναίκας, η οποία, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, είναι έγκυος. Δικαστής όρισε εγγύηση ύψους 9.150 ευρώ, την οποία ο Καραβίτης κατέβαλε και στις 10.15 το βράδυ της Τρίτης 19 Μαρτίου αφέθηκε ελεύθερος ως τη δίκη.

Για την Κύπρια τραγουδίστρια, η οποία κυνηγά το όνειρό της στις ΗΠΑ, η ζωή έπαιξε, όπως αποδείχθηκε, τραγικά παιχνίδια, αφού από τη λάμψη talent shows και κέντρων διασκέδασης βρέθηκε βυθισμένη στο σκοτάδι της ενδοοικογενειακής βίας, από τον πατέρα του παιδιού της που θα έρθει στον κόσμο! Μια λάμψη που είχε φτάσει το 2016 στο "X-Factor", όταν στα 22 της χρόνια είχε λάβει μέρος στο μουσικό talent show, κλέβοντας μάλιστα τις εντυπώσεις με τις φωνητικές της δυνατότητες και την ερμηνεία της πάνω στη σκηνή.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2206