Έτσι ξαφνικά: Μόλις έσκασε ο χωρισμός Κύπριας τραγουδίστριας

18.09.2023Γκρίζα “σύννεφα” φαίνεται πως υπάρχουν στον γάμο της Μαριάντας Πιερίδη και του Δημήτρη Κατριβέση.Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “RealLife” και ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου, η τραγουδίστρια και ο σεφ αντιμετωπίζουν μια σοβαρή κρίση στη σχέση τους. Καταλυτικός ρόλος σε αυτή την κρίση φέρεται να έχει παίξει ο αυξημένος φόρτος εργασίας και των δύο, που τους αφήνει ελάχιστο κοινό χρόνο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης δεν πέρασαν μαζί το φετινό καλοκαίρι. Η Μαριάντα βρισκόταν στην Αθήνα καθώς παρουσίαζε την καθημερινή εκπομπή του Open “Καλοκαίρι Yes”, ενώ ο Δημήτρης ήταν στην Τήνο. Η απόσταση αυτή φαίνεται πως έχει δημιουργήσει χάσμα μεταξύ τους.

Να σημειωθεί, πως η Μαριάντα Πιερίδη τα τελευταία χρόνια περνάει τα καλοκαίρια της στην Τήνο με τον γιο της, όπου μαζί με τον σύζυγό της έχει δημιουργήσει ένα εστιατόριο και ένα μπαρ. Ωστόσο, φέτος λόγω των τηλεοπτικών της υποχρεώσεων στερήθηκε το αγαπημένο της νησί.

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2015 και αμέσως έγιναν αχώριστοι. Λίγους μήνες μετά συγκατοίκησαν και τον Ιανουάριο του 2017 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Πηγή: fthis.gr

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΣοφία Χατζηπαντελή: Το ιδιαίτερο φόρεμα που έβαλε και στοιχίζει μόλις 10 ευρώ [εικόνες]

5+1 stylish ζευγάρια του νησιού που ξεχωρίζουν με τα looks τους Διάβασε περισσότερα

10 δροσερά looks, ιδανικά όταν ο υδράργυρος «χτυπάει» κόκκινο Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της είναι #1 τάση για το καλοκαίρι 2023 Διάβασε περισσότερα
1132