Νονός ο Νίκος Οικονομόπουλος: Θα βαφτίσει το γιο ζευγαριού της ελληνικής σόουμπιζ

27.05.2023



Τον γιο τους πρόκειται να βαφτίσουν την επόμενη Κυριακή ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος και η Ιωάννα Σιαμπάνη. Ο μικρούλης ήρθε στον κόσμο στις 2 Οκτωβρίου 2022 και από τότε όλα άλλαξαν για τον γνωστό επιχειρηματία και την όμορφη σχεδιάστρια μόδας.

Το ζευγάρι ήδη μάλιστα όρισε και ημερομηνία για τη βάφτιση του μικρού που θα γίνει σε μία πολύ σημαντική για την Ορθοδοξία γιορτή, την Κυριακή της Πεντηκοστής που φέτος πέφτει στις 4 Ιουνίου, μόλις μία μέρα πριν του Αγίου Πνεύματος.

Είναι μία μέρα που επέλεξαν από κοινού ο νονός του μικρού Νίκος Οικονομόπουλος και ο μπαμπάς του μιας και είναι βαθιά θρησκευόμενοι. Άλλωστε, αυτό ήταν και το στοιχείο που έφερε κοντά τους δύο άντρες και έγιναν πολύ καλοί φίλοι και να που τώρα θα σφραγίσουν αυτή τη φιλία με την κουμπαριά τους.

Και το όνομα αυτού, σύμφωνα με την Espresso, θα είναι Φώτης, όνομα που θα πάρει ο μικρός από τον παππού του, πατέρα του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από δύο χρόνια ξαφνικά.

Την απόφαση είχε πάρει το ζευγάρι με το που γεννήθηκε ο μικρός πρίγκιπάς τους ο οποίος σκόρπισε απίστευτη χαρά με την άφιξή του στον κόσμο. Αμέσως μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει δεξίωση σε γνωστό κέντρο στη Βούλα.





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1145