Ανδρέας Φυλακτού: Όσα είπε για το διαζύγιο του και τη σχέση με την πρώην σύζυγο του

22.05.2023



Στην κάμερα της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» και στον Τάσο Ευαγγέλου, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο Ανδρέας Φυλακτού.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την υποκριτική, την εμπλοκή του στα κοινά, τον γάμο του σε ηλικία 26 ετών αλλά και το διαζύγιο του δύο χρόνια μετά.

Αρχικά για την απόφαση του να ασχοληθεί με την υποκριτική και την επαγγελματική του πορεία αποκάλυψε: «Επαγγελματικά βρίσκομαι στο χώρο από το 2008. Η επιθυμία να ασχοληθώ με την υποκριτική ξεκίνησε από τον στρατό. Όταν ήμουν μικρός ο πατέρας μου δούλευε σε βίντεο κλαμπ. Όσο ασχολούμουν με την υποκριτική τόσο δικαιωνόμουν για την επιλογή μου. Δούλεψα με τους καλύτερους στην πρώτη μου σειρά».

Όσο αφορά τον γάμο του σε ηλικία 26 ετών, ανέφερε: «Με τη συγκεκριμένη κοπέλα, ήμασταν μαζί τέσσερα χρόνια. Είμαι γενικά παρορμητικός, έτσι παντρευτήκαμε. Με την πρώην γυναίκα μου, κρατάμε ακόμα επαφή. Μετά τον χωρισμό ασχολήθηκα αρκετά με τα επαγγελματικά μου. Δεν θέλω να μπω σε μια φάση γάμου απλά για να το κάνω».

Τέλος για την απόφαση του να εγκαταλείψει την υποκριτική αποκάλυψε: «Ήταν συνειδητή απόφαση να αφήσω για λίγο την υποκριτική. Ήθελα να δημιουργήσω ένα υγιές περιβάλλον για τα νέα παιδιά. Δεν θεώρησα ότι θα μου στοίχιζε επαγγελματικά η στήριξή μου στον Ν. Χριστοδουλίδη. Η εμπλοκή μου με τα κοινά ήταν αρκετά μεγάλη και πριν. Η ειλικρίνεια μου πολλές φορές μου στοίχησε, αλλά δεν με νοιάζει».

www.lifenewscy.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1083