Πένθος για Κύπριο τραγουδιστή – Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

18.05.2023



Τον πολυαγαπημένο του πατέρα, Αρχιμήδη έχασε ο τραγουδιστής Φίλιππος – Κωνσταντίνος τον οποίο αγάπησε το ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο boy band “One”.

Ο τραγουδιστής έκανε γνωστά τα δυσάρεστα νέα με μία ανάρτηση στα social media με τους διαδικτυακούς του φίλους να σπεύδουν να αφήνουν μηνύματα συμπαράστασης για την απώλεια στην οικογένειά του. Ο πατέρας του "έφυγε" σε ηλικία 83 ετών μετά από μία σύντομη μάχη με τον καρκίνο. 

“Με μεγάλη θλίψη θα ήθελα να πληροφορήσω όλους τους φίλους και συγγενείς για τον χαμό του αγαπημένου μου πατέρα. Έφυγε σήμερα το πρωί σε ηλικία 83 ετών, ήσυχος και γεμάτος, με όλη την οικογένεια του στο πλάι του, μετά από μια πολύ σύντομη μάχη με τον καρκίνο. Η κηδεία θα γίνει το Σάββατο, 20/5/2023, ώρα 11πμ, στην εκκλησία του Αγίου Μηνά στο Νέο Χωριό Πάφου. Οι αδελφές μου Ελένη Φιλίππου Δημητρίου και Μάρθα Ανδρέου, τα εγγόνια του, το δισέγγονο του, τα αδέλφια του, όλη η υπόλοιπη μεγάλη μας οικογένεια που τόσο αγαπούσε, και εγώ, θα θέλαμε να σάς ευχαριστήσουμε για την απέραντη αγάπη που ήδη αρχίσαμε να λαμβάνουμε. Αρχιμήδης Φιλίππου : Ένας και μοναδικός!”, ήταν τα λόγια του.

ilovestyle.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1098