Ιωάννα Τούνη: Δείτε τη να θηλάζει τον πέντε μηνών γιο της και εκείνος να λερώνει τα ρούχα της

18.05.2023



Η απόλυτη ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της ερωτευμένης, με τον άνδρα της και τον πέντε μηνών γιο της, Ιωάννα Τούνη.  Η ζωή της Ιωάννα Τούνη έχει αλλάξει άρδην εδώ και πέντε μήνες που έχει στη ζωή τις δύο άντρες πλέον, τον μονάκριβο γιο της και τον έρωτά της, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Με χαρά βλέπουμε ότι η γνωστή influencer έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της και μάλιστα έχοντας σχεδόν πάντα μαζί της τον γιο της. Πλέον απολαμβάνει τα πάντα μαζί με τον γιο της, καθώς είναι αχώριστοι.

Το πρωί της Πέμπτης η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να θηλάζει τον γιο της, ενώ παράλληλα στέλνει την ζεστή καλημέρα της στους διαδικτυακούς της φίλους.

Λίγα λεπτά αργότερα, η τρυφερή μανούλα προχώρησε σε ένα ακόμη story όπου θέλησε να αποκαλύψει τον λόγο που δεν έχει όρεξη να ντύνεται ωραία σαν νέα μαμά. Τον λόγο σίγουρα θα τον φαντάζονται όλες οι μανούλες καθώς οι μικρές γουλίτσες του μπέμπη της λερώνουν όλα της τα ρούχα. Η Ιωάννα Τούνη έχει χάσει τη μητέρα της και έτσι απολαμβάνει όλες τις στιγμές που έχει στην αγκαλιά της τον γιο της.

«Καλημέρα χαρούμενη ημέρα της μητέρας σε όλες τις μανούλες εδώ πέρα τις συμπεθέρες μου. Μην ξεχάσεις σήμερα να πεις χρόνια πολλά στην μαμά σου θα σε σκοτώσω κακομοίρα μου, γιατί μου λείπει πολύ η μανούλα μου και φέτος είναι η πρώτη χρονιά που είμαι εγώ μανούλα χάρη στο νουνιτάκι μου. Μανούλες μου, χρόνια πολλά σας αλήθεια», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη σε βίντεο που είχε ανεβάσει με αφορμή την ημέρα της μητέρας.

«Αυτή ήταν η «πρώτη φωτογραφία» του γιου μου… και εγώ σκεφτόμουν πως θέλω να την δείξω σε έναν άνθρωπο μόνο, σε εσένα! Αλλά δεν μπορούσα… Πόσο θα ήθελα να ήσουν εδώ μανούλα μου να γνωρίσεις το μικρό μας… Να μου δείξεις «πως να είμαι μαμά», τι πρέπει να κάνω, τι να γνωρίζω… Ένας χρόνος ακριβώς χωρίς εσένα! Ελπίζω να μας βλέπεις από εκεί ψηλά και να είσαι περήφανη για το νουνίτο & εμένα. Σ’αγαπώ & είσαι ΠΑΝΤΑ στην καρδιά μου!! Είμαι πολύ τυχερή που είσαι η ΜΑΜΑ μου και εύχομαι να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο εσύ! Λείπεις πολύ», είχε γράψει η Ιωάννα όταν είχε ποστάρει το πρώτο υπερηχογράφημα του γιού της.

Πηγή: gossip-tv.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


903