Κάλια Ελευθερίου: Έκρηξη θυμού στη Σίσσυ για το 4άρι της Ελλάδας στην Eurovision [βίντεο]

14.05.2023



Φανερά ενοχλημένη με τη χαμηλή βαθμολογία που έδωσε η κριτική επιτροπή της Ελλάδας στη συμμετοχή της Κύπρου στον χθεσινό μεγάλο τελικό της Eurovision, ήταν η Κάλια Ελευθερίου.

Η νεαρή Κύπρια instagrammer και ραδιοφωνική παραγωγός, που βρέθηκε στο Liverpool Arena παρακολουθώντας από κοντά τον μουσικό διαγωνισμό, ενοχλήθηκε με την έκβαση του αποτελέσματος και εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της νωρίτερα σήμερα το πρωί στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” με τη Σίσσυ Χρηστίδου.
“4; 4; Δεν λέω καλημέρα! 4; Παραμιλώ από χθες το βράδυ.  Όλη η Ευρώπη μου στέλνει μηνύματα και μου λέει “δεν γίνεται, δεν γίνεται 4”…. Πάντα λέγαμε ότι στην Ευρώπη δε θα καταλάβουν τη σχέση Ελλάδας- Κύπρου, ότι είμαστε αδέρφια, ότι είναι σαν να ψηφίζουμε τους εαυτούς μας, και γίνεται αυτό… Δεν μπορώ να το διανοηθώ το 4. Τόσο καιρό λέμε στα social media για το τραγούδι, ο Andrew έδωσε και την ψυχή του, άλλες χώρες μάς έδωσαν 10άρια και η Ελλάδα έδωσε 4. Δεν το χωνεύω! 

Είναι αδιανόητο να χάσουμε τη δεκάδα για εκείνο το 12άρι. Η Κύπρος θα ήταν στην 10η θέση, μπορεί και 9η, εάν η Ελλάδα έδινε το 12άρι. Δεν ξέρω αν αυτό δεν μετράει για την Ελλάδα, αλλά για την Κύπρο που πέρυσι δεν περάσαμε στον τελικό, η 10η θέση για εμάς είναι πολύ σημαντική. Το τραγούδι ήταν πολύ ωραίο, όλοι στην αρένα ούρλιαζαν και έρχεται η Ελλάδα και βάζει 4”, είπε η Κάλια. Δείτε το σχετικό βίντεο: 

ilovestyle.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1112