Masterchef: Ανείπωτη τραγωδία με 46χρονο σεφ που πέθανε ξαφνικά - Αναβλήθηκε το επεισόδιο

01.05.2023



Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του σεφ κριτή του MasterChef στην Αυστραλία, Jock Zonfrillo σε ηλικία 46 ετών.Ο βραβευμένος σεφ είχε συνεργαστεί με παγκοσμίου φήμης σεφ σε διάσημα εστιατόρια σε όλο τον κόσμο πριν ανοίξει το δικό του στην Αυστραλία. Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, σήμερα που θα έκανε πρεμιέρα το MasterChef.

Ο Jock Zonfrillo ήταν παντρεμένος και είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Σε ανακοίνωση της οικογένειας ανέφερεται ότι οι καρδιές τους "έχουν κομματιαστεί" από τη θλίψη. "Τόσες πολλές λέξεις μπορούν να τον περιγράψουν, τόσες πολλές ιστορίες μπορούν να ειπωθούν… για όσους πέρασαν από τον δρόμο του, έγιναν συνοδοιπόροι του ή είχαν την τύχη να είναι η οικογένειά του. Κρατήστε αυτόν τον περήφανο Σκωτσέζο στις καρδιές σας όταν θα πίνετε το επόμενο ουίσκι σας" αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Η οικογένειά του επιβεβαίωσε τον ξαφνικό χαμό του τη Δευτέρα, χωρίς να γίνεται γνωστή η αιτία θανάτου του. Αρκετοί πρώην παίκτες του MasterChef εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στα social media. Ανάμεσά τους οι Laura Sharrad, Sarah Tiong, Depinder Chhibber, Minoli De Silva και Reynold Poernomo, με τον τελευταίο να δηλώνει σοκαρισμένος από την είδηση του θανάτου του. Ο παρουσιαστής μπήκε στο MasterChef το 2019 και θα συμμετείχε στον νέο κύκλο που θα έκανε σήμερα πρεμιέρα. Το επεισόδιο, όπως αποφασίστηκε από το Network 10, δεν θα μεταδοθεί.

Πηγή: www.tlife.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2778