Χατζηγιάννης: Aπόλαυσε την Μακρυπούλια στο θέατρο και της έδωσε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο

30.04.2023



Ένα σύντομο ταξίδι από την Κύπρο στην Αθήνα αποφάσισε να πραγματοποιήσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, και μέσα σε όλα, βρήκε λίγο χρόνο για να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση “Μια νύχτα στην Επίδαυρο”, στην οποία πρωταγωνίστρια είναι η πρώην σύντροφός του Ζέτα Μακρυπούλια.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TLIFE Υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου έφτασε το βράδυ του Σαββάτου στο θέατρο Rex όπου παρουσιάζεται το θεατρικό έργο “Μια νύχτα στην Επίδαυρο”, όπου και συναντήθηκε με τον Πρέσβη Κύπρου, Κυριάκο Κενεβέζο και τη σύζυγό του Μαρία.

Οι τρεις τους, αφού συνομίλησαν για λίγα λεπτά έξω από τον χώρο του θεάτρου στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στην αίθουσα και παρακολούθησαν την παράσταση με μεγάλο ενδιαφέρον από την πρώτη σειρά.

Αξίζει να αναφέρουμε, πως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΤLIFE, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πραγματοποίησε το ταξίδι αυτό από την Κύπρο στην Αθήνα προκειμένου να πραγματοποιήσει κάποιες συναντήσεις με επικεφαλείς αντίστοιχων πολιτιστικών φορέων της χώρας μας και μέσα σε όλα, κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο προκειμένου να απολαύσει την πρώην σύντροφό του επί σκηνής.

Εκείνος άλλωστε, είναι σε θέση να γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πόσο πολύ περίμενε η ηθοποιός τη στιγμή που θα επέστρεφε στο θεατρικό σανίδι. Και τώρα, που η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα δε θα μπορούσε παρά να δείξει και έμπρακτα όχι μόνο τη στήριξή του αλλά, και την αγάπη και τον θαυμασμό του προς εκείνη.

Οι δυο τους, μπορεί πριν δυο περίπου χρόνια να ανακοίνωσαν την απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο, τα όσα έζησαν τα 12 χρόνια της κοινής τους ζωής, είναι στιγμές που δεν μπορούν να σβηστούν, όπως δεν μπορεί να σβηστεί και η αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλο.

Στο τέλος μάλιστα της παράστασης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιφύλασσε  και μια έκπληξη στη Ζέτα Μακρυπούλια. Πιο συγκεκριμένα, τη στιγμή της υπόκλισης, ο πάντα τρυφερός καλλιτέχνης, σηκώθηκε από τη θέση του και  ανέβηκε στη σκηνή προσφέροντας ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στη Ζέτα Μακρυπούλια που το αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά καθώς και για εκείνη, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της.





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1531