Ιλάειρα Ζήση - Τα δάκρυα της στον τηλεοπτικό αέρα: «Το μωράκι μας είναι αγγελάκι στον ουρανό»

29.04.2023



Στην εκπομπή “Open Weekend” βρέθηκαν καλεσμένοι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση. Το ζευγάρι μίλησε στην Ελένη Τσολάκη για όλες τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν με την αποβολή του παιδιού τους. Η Ιλάειρα αναφέρθηκε σε όσα βίωσε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

«Στην αρχή ήταν δύσκολο να το δεχτούμε. Κλαίγαμε, αλλά μετά από όλες αυτές τις ιστορίες που διάβαζα κι ήταν χιλιάδες, από αυτό που έχει περάσει ο κόσμος και τα ζευγάρια, παίρνω δύναμη. Το πιο όμορφο μήνυμα ήταν ότι το μωράκι μας είναι αγγελάκι στον ουρανό και μας προσέχει κι ότι μία τέτοια αγάπη θέλει έναν φύλακα άγγελο» είπε εμφανώς συγκινημένη Ιλάειρα Ζήση.

Από την άλλη πλευρά ο Μαυρίκος Μαυρικίου πρόσθεσε: «Εγώ στο μόνο που θέλουμε να σταθούμε σε αυτές τις δύσκολες ώρες που μαθαίνεις μία τόσο δυσάρεστη είδηση που σου ανατρέπει τα πάντα και μαυρίζουν όλα τα πρώτα λεπτά μέχρι να μπορέσεις να το επεξεργαστείς, είναι η πρώτη αντίδραση της Ιλάειρας, που αξίζει να το πω για να στείλω ένα μήνυμα σε όλες τις μαμάδες που το ζουν αυτό δυστυχώς. Θυμάμαι που έκλαιγε κι ούρλιαζε επάνω στην καρέκλα κι έλεγε τι έκανα λάθος και που έφταιξα. Επειδή το επεξεργαστήκαμε πάρα πολύ και περιμένουμε τα αποτελέσματα από μέρα σε μέρα για το τι έφταιξε, είναι ένα τυχαίο συμβάν. Δεν φταίει η μητέρα, γιατί είχε μια δύσκολη εγκυμοσύνη. Το λέω. Πολλά ζευγάρια απομακρύνονται μετά από κάτι τέτοια».

gossip-tv.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


421