Συγκινητικές εικόνες: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Δημήτρη Ξύστρα πριν μερικά 24ωρα

27.04.2023



Στο φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2023 που έκανε πρεμιέρα την περασμένη Παρασκευή (21/4) στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό, πραγματοποίησε την τελευταία του δημόσια εμφάνιση ο δημοφιλής Κύπριος ηθοποιός.

Όπως θα δείτε και στα παρακάτω στιγμιότυπα, ο Δημήτρης Ξύστρας φανερά ευδιάθετος έδωσε το παρών στο θέατρο προκειμένου να παρακολουθήσει την έναρξη του φεστιβάλ όπου και συνομίλησε με τους ηθοποιούς, συντελεστές αλλά και τους σκηνοθέτες της ταινίας, «ΙΜΑΝ».

Μάλιστα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί με τον ηθοποιό Σοφοκλή Κασκαούνια, φανερά συγκλονισμένος, μας ανέφερε πως συναντήθηκε με τον Δημήτρη Ξύστρα την Δευτέρα (24/4) στην παρουσίαση του βιβλίου του σκηνοθέτη Χρίστου Ζάνου, «Χαρούλα».

Ενώ όπως μας αποκάλυψε στην τελευταία τους πολύ πρόσφατη συνάντηση, ο ηθοποιός βρισκόταν σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση, μίλησαν για αρκετή ώρα και μάλιστα έκαναν τα αστεία τους, είπαν τα δικά τους μεταξύ τους, και τίποτα δεν προμήνυε πως τις αμέσως επόμενες ημέρες θα έφευγε ξαφνικά από τη ζωή.

Πηγή: Showbiz.com.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2165