Συγκινημένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε: "Έχουμε υιοθετήσει ένα παιδί 10 χρονών"

26.04.2023



Καλεσμένος του Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή, The 2Night Show, ήταν η Ευγενία Δημητροπούλου και με αφορμή την υιοθεσία της κόρης της, ο παρουσιαστής έκανε μία αποκάλυψη.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε πως στο στενό του οικογενειακό περιβάλλον έχουν υιοθετήσει στο παρελθόν ένα 10χρονο αγόρι, το οποίο τώρα είναι 20 χρονών.
Συγκεκριμένα ανέφερε ο Γρηγόρης στην Ευγενία: «Ξέρω ότι είσαι λίγο προσεκτική σε αυτό το θέμα, γιατί έχει να κάνει με το θέμα της υιοθεσίας. Είναι πολύ ωραίο αυτό, μην το φοβάσαι. Δίνεις το παράδειγμα σε πολύ κόσμο.».

Και συνέχισε λέγοντας: «Επειδή στο στενό οικογενειακό μου περιβάλλον έχουμε υιοθετήσει ένα παιδί 10 χρονών και τώρα έχει γίνει 20 χρονών, το έχω ζήσει. Έχω ζήσει τη μαγεία. Είναι αλλιώς να υιοθετείς ένα μωρό και αλλιώς ένα 10χρονο παιδί. Μπορούμε να κάνουμε ολόκληρη διατριβή. Είναι πολύ διαφορετικές οι ηλικίες.».

Και κατέληξε λέγοντας: «Μην το φοβάσαι, μόνο καλό μπορεί να σου κάνει. Είναι το μοναδικό που θα σου έλεγα να μην το φοβάσαι. Ένα ζευγάρι μπορεί να σε δει και να πει: ορίστε, κι εμείς μπορούμε να το κάνουμε. Βλέπω τελευταία πάρα πολλά ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά και χαίρομαι. Είναι τόσο υπέροχο αυτό το πράγμα».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, The 2night show

 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


590