Τίτλοι τέλους για κυπριακή ψυχαγωγική εκπομπή - Την έκοψε το κανάλι και ακόμη δεν ενημέρωσε τους συντελεστές της

23.03.2023



Μπορεί να βρισκόμαστε μερικούς μήνες πριν την ολοκλήρωση μιας ακόμη τηλεοπτικής σεζόν, εντούτοις οι ψίθυροι και οι συζητήσεις στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια έχουν αρχίσει, με κύριους πρωταγωνιστές τους παρουσιαστές αλλά και τους συντελεστές εκπομπών να βρίσκονται εν βρασμώ για το τι μέλλει γενέσθαι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ShowBiz, η ψυχαγωγική απογευματινή εκπομπή του ΡΙΚ1, με παρουσιαστές τον Αλέξανδρο Ταραμουντά, την Ντόρα Μακρυγιάννη και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Αναστασίου, ολοκληρώνει τον κύκλο της.

Όπως μάλιστα μαθαίνουμε οι λόγοι που η εκπομπή δεν πήρε το πράσινο φως για τη νέα σεζόν δεν αφορούν μόνο τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και τις αυξημένες ανάγκες που απαιτεί μια καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή όπως αρκετά ρεπορτάζ, μοντάζ και όλα τα σχετικά.

Ωστόσο οι ιθύνοντες του κρατικού καναλιού, δεν έχουν πρόθεση να αποδεσμεύσουν τους συντελεστές του απογευματινού μαγκαζίνο αλλά να τους εντάξουν σε ένα άλλο είδος εκπομπής με όχι τόσες απαιτήσεις που προϋποθέτει μια καθημερινή εκπομπή. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι συντελεστές δεν ενημερώθηκαν επίσημα για την απόφαση του καναλιού.

Πηγή: www.showbiz.com.cy





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2055