Τίτλοι τέλους για κυπριακή ψυχαγωγική εκπομπή - Την έκοψε το κανάλι και ακόμη δεν ενημέρωσε τους συντελεστές της

23.03.2023Μπορεί να βρισκόμαστε μερικούς μήνες πριν την ολοκλήρωση μιας ακόμη τηλεοπτικής σεζόν, εντούτοις οι ψίθυροι και οι συζητήσεις στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια έχουν αρχίσει, με κύριους πρωταγωνιστές τους παρουσιαστές αλλά και τους συντελεστές εκπομπών να βρίσκονται εν βρασμώ για το τι μέλλει γενέσθαι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ShowBiz, η ψυχαγωγική απογευματινή εκπομπή του ΡΙΚ1, με παρουσιαστές τον Αλέξανδρο Ταραμουντά, την Ντόρα Μακρυγιάννη και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Αναστασίου, ολοκληρώνει τον κύκλο της.

Όπως μάλιστα μαθαίνουμε οι λόγοι που η εκπομπή δεν πήρε το πράσινο φως για τη νέα σεζόν δεν αφορούν μόνο τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και τις αυξημένες ανάγκες που απαιτεί μια καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή όπως αρκετά ρεπορτάζ, μοντάζ και όλα τα σχετικά.

Ωστόσο οι ιθύνοντες του κρατικού καναλιού, δεν έχουν πρόθεση να αποδεσμεύσουν τους συντελεστές του απογευματινού μαγκαζίνο αλλά να τους εντάξουν σε ένα άλλο είδος εκπομπής με όχι τόσες απαιτήσεις που προϋποθέτει μια καθημερινή εκπομπή. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι συντελεστές δεν ενημερώθηκαν επίσημα για την απόφαση του καναλιού.

Πηγή: www.showbiz.com.cy

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΨάθινη τσάντα: Το αξεσουάρ που κρατάς άνετα στην πόλη αλλά και στις διακοπές

Τα «έξυπνα» κομμάτια που δίνουν λύση στο everyday styling Διάβασε περισσότερα

Μαίρη Συνατσάκη: Color matching με την κόρη της και μας δείχνει την πιο ωραία elevator selfie Διάβασε περισσότερα

Curly hair: Πως θα υιοθετήσεις την πιο hot τάση του Καλοκαιριού Διάβασε περισσότερα


1448