Ιωάννα Τούνη: Eίναι άρρωστη, έκανε ξεκαθάρισμα και μας έδειξε αδημοσίευτες εικόνες της εγκυμοσύνης της

23.03.2023



Άρρωστη στο σπίτι της είναι η Ιωάννα Τούνη, όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, γι’ αυτό και προσπαθεί να απασχολεί το νεογέννητο μωρό της αλλά και την ίδια με όμορφες δραστηριότητες και θετική σκέψη.

Η διάσημη influencer η οποία είναι πολύ ενεργή στα social media ψάχνοντας παλιές φωτογραφίες βρήκε κάποια στιγμιότυπα από την εγκυμοσύνη της τα οποία ανάρτησε στα social media, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους πώς ήταν τότε το σώμα της.
Όπως θα δείτε η Ιωάννα Τούνη στις παρακάτω φωτογραφίες ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη ενώ αναρωτιέται πώς γίνεται ο μικρός «νούνιτο» να χωρούσε εκεί μέσα και τώρα να είναι στην αγκαλιά της.

«Τώρα που είμαι σπίτι με τον μπέμπη και αρρωστούλα… βρήκα ευκαιρία να κάνω ξεκαθάρισμα στις φωτογραφίες του κινητού μου… και ξετρύπωσα και αυτές. Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός!; Πως χωρούσε ο νουνίτο στην κοιλίτσα μου;;; Αααααχ δεν είμαι καλα» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ιωάννα Τούνη. Πηγή: www.fthis.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1320