Πάνος Μουζουράκης: Μάθαμε που και πότε παντρεύεται με τη σύντροφό του

22.03.2023Τα ευχάριστα νέα πως πρόκειται να γίνει πατέρας για πρώτη φορά "έσκασαν" για τον Πάνο Μουζουράκη, μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Ο Έλληνας τραγουδιστής σε 5 μήνες πρόκειται να κρατάει στην αγκαλιά του, τον καρπό του έρωτά του με την Μαριλού Κοζάρη, ενώ όπως διαβάζουμε, έχει μπει στη διαδικασία προετοιμασίας του γάμου του. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του YOU τον ερχόμενο Μάιο, ο Πάνος Μουζουράκης, και η αγαπημένη του, θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, στο παρεκκλήσι των Τριών Ιεραρχών στην Κηφισίας.

Μάλιστα, το ζευγάρι ζήτησε τις ληξιαρχικές του πράξεις γέννησης, ενώ αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρος όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, σχολιάζει τα εξής: "Ζήτησαν ληξιαρχική πράξη γέννησης και οι υπάλληλοι τον ενημέρωσαν ότι θα υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση, καθώς τα χαρτιά του βρίσκονται στην Ελβετία και θα αργήσουν να έρθουν. Ο καλλιτέχνης μαζί με τη φαρμακοποιό σύντροφό του Μαρία-Σταυρούλα έδειχνε πολύ ερωτευμένος και ενημέρωσε ότι θέλει τα χαρτιά για να παντρευτεί". Πηγή: ilovestyle.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΨάθινη τσάντα: Το αξεσουάρ που κρατάς άνετα στην πόλη αλλά και στις διακοπές

Τα «έξυπνα» κομμάτια που δίνουν λύση στο everyday styling Διάβασε περισσότερα

Μαίρη Συνατσάκη: Color matching με την κόρη της και μας δείχνει την πιο ωραία elevator selfie Διάβασε περισσότερα

Curly hair: Πως θα υιοθετήσεις την πιο hot τάση του Καλοκαιριού Διάβασε περισσότερα


465