Ειρήνη Καραγιώργη: Το γράμμα στην κόρη της που προκάλεσε δάκρυα συγκίνησης

22.03.2023



Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μονογονεικών Οικογενειών η Ειρήνη Καραγιώργη δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο για τη μεγάλη της κόρη. Η ηθοποιός μεγαλώνει μόνη τα δύο κορίτσια της και τους αφιερώνει όλο τον ελεύθερο της χρόνο κάνοντας μάλιστα μαζί τους πολλές δραστηριότητες. Το κείμενο που δημοσίεσε που το χαρακτήρισε γράμμα από τον νεότερο της εαυτό στο μικρό της αστεράκι συγκίνησε τους ακόλουθους της στο instagram. 

"Παγκόσμια Ημέρα Μονογονεικών Οικογενειών! 
Γράμμα από τον νεότερο εαυτό μου , στο μικρό μου αστεράκι. Όταν έπρεπε να παλέψουμε μόνες μας. Δίνω μια σφιχτή αγκαλιά σ όλες τις μανούλες και τους μπαμπάδες που μεγαλώνουν μόνοι τους τα παιδιά τους. Σας νιώθω και σας καταλαβαίνω, και σας λέω πως θα ρθουνε καλύτερες μέρες!

"Αγαπημένο μου παιδί,
Πόσες φορές έκλαψα πάνω από την κούνια σου. Ούτε εγώ δεν θυμάμαι να τις μετρήσω. Αμέτρητες ίσως. Σε κρατούσα αγκαλιά και τα δάκρυα μου κυλούσαν σαν ποτάμι. Λυπάμαι που σε παρέσερνε μαζί του. Δεν το ΄θελα, προσπάθησα απλά υπήρχαν φορές που η καρδιά μου μάτωνε τόσο πολύ που δεν μπορούσα να το κρύψω. Ένιωθα η χειρότερη μαμά στον κόσμο. Θα μπορούσα άραγε να σε μεγαλώσω μόνη μου. Πως θα γινόμουνα και μάνα και πατέρας μαζί; Ο φόβος για το άγνωστο με κυρίευε. Τόσα πολλά ερωτήματα και κανείς εκεί να τα απαντήσει. Ναι πόνεσα και έκλαψα πολύ, όχι για μένα αλλά για σένα. Από την στιγμή που σε κράτησα στα χέρια μου ορκίστηκα να κάνω το αδύνατο δυνατό για σένα. Ορκίστηκα να σου δώσω τα πάντα. Και να που τώρα που η ίδια δεν θα κατάφερνα να κρατήσω τον όρκο μου. Όμως αγαπητό μου παιδί στην πορεία κατάλαβα πως τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι και σιγά σιγά εκείνη η εικόνα της μοναχικής μαμάς ξεθώριασε και ήρθε να πάρει την θέση της μια άλλη εικόνα. Αυτή της δυναμικής της ανεξάρτητης της ερωτεύσιμης μαμάς που μπορεί και θα καταφέρει ότι βάλει στο μυαλό της. Δεν ήταν εύκολο το ομολογώ, πολλές φορές λύγισα αλλά όπως όλα στην ζωή μας και αυτό έχει τα πάνω και τα κάτω του. Ίσως αυτό που πόνεσε περισσότερο ήταν που δεν είχα κάποιον δίπλα μου να μοιραστώ όλες αυτές τις πρώτες σου φορές. Όμως μην ανησυχείς καρδούλα μου, τις έχω κλειδώσει όλες μέσα μου και πάντα θα με συντροφεύουν. Και μπορεί να τρέμω στην σκέψη ότι μια μέρα θα θες να μάθεις και εγώ θα σου πω, όμως όταν θα έρθει εκείνη η μέρα εγώ θα με δίπλα σου έτοιμη να τα αντιμετωπίσουμε όλα μαζί , όπως κάναμε πάντα."

Σε φιλώ
Η μαμά"

ilovestyle.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1108