Δημήτρης Σκουλός: Eίχε σοβαρό ατύχημα και σταμάτησαν τα γυρίσματα του My style rocks (βίντεο)

22.03.2023Ένα ατύχημα είχε ο Δημήτρης Σκουλός πριν από λίγες ημέρες και αναγκαστικά σταμάτησαν και τα γυρίσματα του My style rocks στο οποίο συμμετέχει ως κριτής. Ο γνωστός φωτογράφος έπαιζε τένις και ξαφνικά τραυματίστηκε από ένα μπαλάκι που ήρθε από το διπλανό γήπεδο με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά.

«Είχα ένα μεγάλο ατύχημα στο μάτι. Έχουν περάσει πολλές ημέρες και είναι καλύτερα το μάτο. Δόξα τω Θεώ. Δεν έβλεπα ήταν κόκκινο όλο το μάτι και ήταν μπαταρισμένο. Τώρα δεν βλέπω καλά από αυτό, βλέπω με το δεξί. Θα επανέλθει σίγα - σιγά μου είπαν οι γιατροί, οπότε όλα καλά. Έπαιζα τένις και ένας παίκτης από το δίπλα γήπεδο κατά λάθος πέταξε το μπαλάκι και με βρήκε στο μάτι», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός στο "Πρωινό μας" της Φαίης Σκορδά, στον ΣΚΑΙ, και συνέχισε:

«Εξαιτίας του ατυχήματος δεν κάναμε γυρίσματα. Δεν μπορούσα να πάω. Ήμουν στο σπίτι με κλειστό μάτι και τους είπα πως για να έρθω στα γυρίσματα, πρέπει να έρθω με το μάτι του πειρατή».

gossip-tv.grΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΨάθινη τσάντα: Το αξεσουάρ που κρατάς άνετα στην πόλη αλλά και στις διακοπές

Τα «έξυπνα» κομμάτια που δίνουν λύση στο everyday styling Διάβασε περισσότερα

Μαίρη Συνατσάκη: Color matching με την κόρη της και μας δείχνει την πιο ωραία elevator selfie Διάβασε περισσότερα

Curly hair: Πως θα υιοθετήσεις την πιο hot τάση του Καλοκαιριού Διάβασε περισσότερα


388