Άννα Ζένιου: Έξαλλη με τον Αλέξη Παππά και τις δηλώσεις που έκανε για εκείνην - Δείτε τι του απάντησε

21.03.2023



Ο Αλέξης Παππάς παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην ψυχαγωγική απογευματινή εκπομπή του Alpha, «Με Αγάπη Χριστιάνα», η οποία προβλήθηκε χθες Δευτέρα 20 Μαρτίου.

Ο γνωστός ηθοποιός, μιλώντας στον δημοσιογράφο της εκπομπής Τάσο Ευαγγέλου, μεταξύ άλλων, μίλησε για την συμμετοχή του στο «The Bachelor» και αναφέρθηκε στην Αθηνά New York αποκαλύπτοντας στη συνέχεια τον λόγο που δεν επέλεξε την Άννα Ζένιου στον τελικό.

O Aλέξης Παππάς μιλώντας για την Κύπρια φιναλίστ, ανέφερε συγκεκριμένα: «Η Άννα είναι ένα πάρα πολύ καλό κορίτσι, είναι μια ευαίσθητη παρουσία, πιστεύω όμως ότι έχει αρκετά χρόνια ακόμα για να εξελιχθεί και να δείξει ποια πραγματικά είναι, όχι ότι δεν ήταν αυτή η πραγματική αλλά ήτανε μικρή η Άννα».

H Άννα Ζένιου μετά την προβολή της συνέντευξης του ηθοποιού, έστειλε την δική της «πληρωμένη απάντηση», μέσα από ένα instastory στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο έγραψε: «Καλύτερα να μην μιλάς όταν δεν σε παίρνει! Ας μην ανοίξω το στόμα μου καλύτερα…».

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που μετέφερε αποκλειστικά στη ShowBiz, πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον της εκρηκτικής Κύπριας, οι δηλώσεις του Αλέξη Παππά προκάλεσαν απογοήτευση και θυμό στην Άννα Ζένιου και έτσι επέλεξε με αυτό τον τρόπο να στείλει το μήνυμα και τα καρφιά της στον ηθοποιό.

showbizcy.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2130