Συντετριμμένοι όλοι για την 26χρονη Κυριακή Ευαγγέλου: Ξεψύχησε στην άσφαλτο στο Δάλι

16.03.2023



Στην τελευταία της κατοικία οδηγείται η 26χρονη, Κυριακή Ευαγγέλου, η οποία την περασμένη Τρίτη, ξεψύχησε στην άσφαλτο, μετά από θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε στο Δάλι.

Η κηδεία της αδικοχαμένης Κυριακής, θα τελεστεί την Παρασκευή 17 Μαρτίου, στις 15:00, από την Εκκλησία του Τιμίου Σταυρού στην Ποταμιά. Παράκληση της οικογένειας, είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την οικογένεια, σε μια προσπάθεια να επιδιορθωθεί η κατοικία της οικογένειας, η οποία καταστράφηκε από πυρκαγιά πριν από τέσσερα χρόνια. Υπενθυμίζεται ότι, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη 26χρονη στον πιο πάνω δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση και οδηγείτο από 48χρονο κάτοικο της επαρχίας Λευκωσίας.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο της. Σε ιδιωτικό νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο 48χρονος όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παρέμεινε για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

Στον 48χρονο διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ και ναρκοτέστ με μηδενική ένδειξη ενώ σύμφωνα με τις προκαταρτικές εξετάσεις, η Ευαγγέλου δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο Τροχαίας Λευκωσίας, Στέλιο Παναγίδη, «σε ένα σημείο του δρόμου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το όχημα της νεαρής εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με αυτοκίνητο βαν που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση. Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά η 26χρονη, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο και διαπιστώθηκε ο θάνατος της στο Νοσοκομείο».

Εκ πρώτης όψεως, σημείωσε ο κ. Παναγίδης, «φαίνεται ότι η οδηγός δεν φορούσε ζώνη. Σε αυτό το σημείο κάνω έκκληση προς όλους τους οδηγούς όπως φορούν τη ζώνη ασφαλείας, γιατί έχει διαπιστωθεί ότι σώζουν ζωές».

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1754