Στέλλα Στυλιανού: «Ήταν ένα περιβάλλον που δεν μου ταίριαζε… Δεν ήμουν ευτυχισμένη» (Βίντεο)

31.01.2023



«Η διαδικασία που περνάει ένας άνθρωπος αν δεν το τραυματίσει σοβαρά, είναι ο δρόμος για να φτάσει στο σήμερα, να πατάει στα πόδια του και να είναι ο άνθρωπος που είναι σήμερα αλλά επαναλαμβάνω να μην το τραυματίσει σοβαρά γιατί συμπεριφορές τύπου μπούλινγκ δεν βοηθάνε…», ανέφερε ανάμεσα σε άλλα η Στέλλα Στυλιανού.

Η δημοφιλής Κύπρια παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του Μega Ελλάδος, παραχώρησε συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης όπου και μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή στo διαδικτυακό podcast, «Zulucast Talk».

Η Στέλλα Στυλιανού άνοιξε την καρδιά της στον δημοσιογράφο Ζανέττο Λουκά και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις δυσκολίες που συνάντησε κατά τη διάρκεια της πορείας της στον χώρο των media αποκαλύπτοντας πως η επιμονή της την βοήθησε να περάσει από διάφορες δοκιμασίες στο παρελθόν, καθώς υπήρξαν φορές που ήθελε να τα παρατήσει γιατί περνούσε δύσκολα σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που δεν της ταίριαζε, όπως δήλωσε.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια τόνισε πως αν και όλο αυτό που βίωνε βάρυνε τη ψυχολογία της εντούτοις κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και ήταν σίγουρη ότι κάποια στιγμή θα τελειώσει. Όπως μάλιστα εξομολογήθηκε στο τέλος, όχι μόνο τελείωσε αλλά δικαιώθηκε.

Δείτε το βίντεο:

showbizcy.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


731