Άντρη Αναστασιάδη: Αυτό είναι το αγαπημένο φαγητό του Προέδρου που της ζητάει να φτιάχνει συχνά [βίντεο]

31.01.2023



Στην εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα" και στην Χριστιάνα Αριστοτέλους είδαμε να παραχωρεί μια από τις ελάχιστες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις η Άντρη Αναστασιάδη, το απόγευμα της Τρίτης, 31 Ιανουαρίου. Η σύζυγος του ΠτΔ, και Πρώτη Κυρία, σε μια εξομολογητική συνέντευξή της, αναφέρθηκε τόσο στη ζωή της, όσο και στην οικογένειά της, κάνοντας μια αναδρομή πίσω σε αυτά τα 10 χρόνια της Προεδρίας του συζύγου της.

Mεταξύ άλλων η Άντρη Αναστασιάδη, φρόντισε να μας αποκαλύψει και ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό που αρέσει τόσο στον Πρόεδρο όσο και στα εγγόνια της, και αυτό δεν είναι άλλο από τα μακαρόνια του φούρνου, δηλώνοντας πως είναι η κλασσική μαμά που θα μαγειρέψει το Σάββατο για να φάνε όλοι μαζί.

Παρόλο που δεν της το ζητάνε από μόνα τους, λόγω του ότι κατανοούν το βεβαρυμένο της πρόγραμμα, η ίδια δεν θέλει να χαλάει χατίρι σε κανέναν και με όλη της την αγάπη τους τα φτιάχνει, προκειμένου να τους ικανοποιήσει. Σε άλλο σημείο, η Άντρη Αναστασιάδη, τόνισε πως το μόνο καλό είναι πως δεν είχε μικρά παιδιά, όταν ανέλαβε τον ρόλο της Πρώτης Κυρίας, μιας και θα ήταν πιο δύσκολο αν ήταν μικρά. Δείτε το βίντεο: 

ilovestyle.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


706