Πρίαμος: Κατακεραυνώνει την Ασημίνα που έκθεσε την προσωπική ζωή της Καρολίνας "Τρέχει όπου υπάρχει κάμερα και κλαίει 7 φορές την εβδομάδα"

24.01.2023Ο Μάριος Πρίαμος ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος με την παρέμβαση της Ασημίνας όταν προβλήθηκαν τα πλάνα που τον δείχνουν σε ερωτικές στιγμές με την Καρολίνα Καλύβα. Η Ασημίνα έκθεσε την προσωπική ζωή της Καρολίνας στο πανελλήνιο όταν γύρισε και είπε στην Καρολίνα ως συμβουλή να μην εκθέσει κάποιο πρόσωπο που έχει έξω υπονοώντας τον Μπο. 

"Σέβομαι τους κανόνες του παιχνιδιού και δεν θα επαναληφθεί αυτό. Με στενοχωρεί που δεν ανέφεραν στην καλύβα ότι αυτό τους ενοχλούσε. Όταν είσαι μια ομάδα και παλεύεις για το φαγητό σου δεν περιμένεις κανένα συμβούλιο για να συζητήσεις με κάποιον κάτι. Μπορείς να έρθεις να με πιάσεις και να μου πεις “Μάριε έχω πρόβλημα με αυτό, με ενοχλεί”. Εγώ θα το σεβαστώ μιας και είμαστε μια ομάδα και θα τηρήσω και τους κανόνες. Θα το σεβαστώ και το συζητήσω την διαφορετική άποψη που έχει ο καθένας.

Το τι έγινε, πως και γιατί και τι έχουμε στο δικό μας μυαλό ο καθένας, δεν χρειάζεται να το μοιραζόμαστε με όλο τον κόσμο. Αν έχω προσωπικά με την Καρολίνα είναι δικό μου θέμα και δικό της. Αν ο Σάκης με την Μαριαλένα που είναι σε σχέση τα παιδιά έχουν τα δικά τους, είναι πρόβλημα δικό τους και δεν αφορά κανέναν. Γενικά η Ασημίνα πήρε τον λόγο για κάτι που δεν την αφορούσε καθόλου. Η Ασημίνα έχει ένα θέλω, όπου υπάρχει κάμερα να τρέχει να μιλάει, να συζητάει, να τσιρίζει και να κλαίει εφτά φορές την εβδομάδα για να πάρει προσοχή.

Κατανοητό. Είναι 23 ετών ή κάποιος μπορεί να την έχει δασκαλέψει ότι όσο πιο πολύ είσαι στην κάμερα τόσο πιο πολύ θα παίζεις έξω. Δεν μου άρεσε η τοποθέτησή της για το θέμα. Σαν γυναίκα εξέθεσε μια άλλη γυναίκα".Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα!

Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο! Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα


202