Ο Κύπριος TikToker που μετά από επίμονη προσπάθεια κατάφερε να αγκαλιάσει τον Elon Musk

22.01.2023Από τον περασμένο Οκτώβριο, ένας Κύπριος TikToker είχε γίνει viral παγκοσμίως, αφού ξεκίνησε ένα μεγάλο ταξίδι για την Αμερική ψάχνοντας τον Elon Musk. Ο λόγος για τον Φειδία Παναγιώτου ο οποίος ανέβαζε κάθε μέρα βίντεο με τις περιπέτειές του, με στόχο του να βρει και να αγκαλιάσει τον Elon Musk.

Μετά από σχεδόν 70 βίντεο, που ξεκίνησαν από τον περασμένο Οκτώβριο, ο Φειδίας κατάφερε να συναντηθεί με τον Elon Musk, την ημέρα της Παγκόσμιας Αγκαλιάς και πραγματοποίησε το όνειρό του. Ωστόσο, ο TikToker δεν ανέβασε ακόμη το βίντεο με τη συγκινητική συνάντηση, αλλά μία φωτογραφία με εκείνον και τον Musk, λέγοντας στους fans του να κάνουν υπομονή, καθώς το ετοιμάζει. Τη φωτογραφία από την αγκαλιά δημοσίευσε ο Φειδίας στο Twitter, με τον Elon Musk να την αναδημοσιεύει.

Πηγή: city.sigmalive.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΜενεγάκη: Αυτό είναι το κόλπο της για να μυρίζουν τα ρούχα στα συρτάρια της ντουλάπας της υπέροχα!

Ιωάννα Τούνη: Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της με το πιο σέξι βραδινό σύνολο! Διάβασε περισσότερα

Δέσποινα Βανδή: Όλοι είδαν τα κοντά της μαλλιά και σχεδόν κανείς δεν παρατήρησε την hot λεπτομέρεια στα νύχια της Διάβασε περισσότερα

Ελένη Μενεγάκη: Το παντελόνι της είναι #1 τάση σε Ελλάδα και εξωτερικό - Φοριέται από το πρωί ως το βράδυ Διάβασε περισσότερα


205