O απατημένος Bo πυροβολεί τον Πρίαμο: «Πίστευα ότι έχει μπέσα, έλεγε ότι ήταν φίλος μου και θα μου την πρόσεχε»

21.01.2023



Χαμός έχει προκληθεί από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το νέο trailer για το Survivor All Star, όπου δείχνει τον Μάριο Πρίαμο να πιάνεται «στα πράσα» με την Καρολίνα Καλύβα σε μια καλύβα στη ζούγκλα.

Η πρώτη αντίδραση του γνωστού ράπερ, μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης της Καρολίνας με τον Μάριο Πρίαμο στο Survivor.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ, με την Μαρία Μπακοδήμου, ο Μπο

«Επειδή γίνονται κάποια γεγονότα, δεν αθετούμε τον λόγο μας και δεν μπορούσα να μην έρθω σήμερα στην εκπομπή. Δεν είναι ευχάριστη η θέση μου…

Συμβαίνουν αυτά… μπροστά σε όλη την Ελλάδα, βέβαια. Είναι άβολο. Είναι πάρα πολύ άσχημο, κάτι που σε στεναχωρεί. Έγινε πολύ γρήγορα, αφού μέσα σε δέκα μέρες που στήριζα τον άνθρωπό μας, βλέπεις κάτι τέτοιο.

Από ό,τι πληροφορήθηκα η μία παραλία είναι εδώ, η άλλη εκεί και υπάρχει μία μικρή απόσταση σε σχέση με τη δική μου παρουσία στο Survivor.

Το “ήταν” ταιριάζει πάρα πολύ. Και ο Μάριος πίστευα ότι ήταν φίλος μου και ο λόγος του έχει μπέσα, όπως συμβαίνει μεταξύ φίλων. Ο Μάριος μου είχε πει πως θα μου την πρόσεχε, αν και ούτε εκείνος είναι μόνος του στη ζωή. Από όπου κι αν το πιάσεις…

Τους έπιασαν επειδή γινόταν συνέχεια. Χθες άκουσα κάποια πράγματα, αλλά πίστευα ότι μιλάνε και την προσέχει όπως μου είχε υποσχεθεί ο Μάριος ως φίλος. Το παιδί που άφησα στην Ατζούν, δεν έχει καμία σχέση με τον άνθρωπο που είχα γνωρίσει εγώ. Έλεγε πως ήταν πολύ ερωτευμένη. Είναι ξεκάθαρο. Το είδα με τα μάτια μου. Ένιωσα όπως κάθε άνθρωπος που ήρθε στη θέση μου. Νιώθω πως είναι ένα τεράστιο λάθος, επειδή σεβάστηκαν τους ανθρώπους που άφησαν πίσω και τις οικογένειές τους. Έχω μιλήσει με την οικογένειά της. Δεν μπορούν να το πιστέψουν ούτε εκείνοι. Είναι σοκαρισμένοι. Είναι και η κόρη της στεναχωρημένη.

Εμείς είχαμε κάτι ενάμιση μήνα, αλλά τελείωσε. Αλλά τώρα υπάρχει πίσω και ένα παιδί που έχει στεναχωρηθεί με όλο αυτό. Δεν το είδα και μόνος μου. Όταν υπάρχει κάτι, δεν μπορώ να δεχθώ να σου εξηγήσω και κάτι άλλο. Τα δικά της στόρι έκανα repost στις αρχές.

Από την πλευρά μου, ήταν πάρα πολύ αληθινό όλο αυτό που έδωσα. Και ζήτησα να την ψηφίσουν για την παραμονή της στο Survivor. Είμαι πολύ στεναχωρημένος με όλο αυτό. Η αλήθεια δεν φοβάται κάτι και πάντα θα λάμψει. Και ψέματα να σου πω, και να με δεις αύριο.

Θα το συζητούσα, δεν μπορώ να απαντήσω τώρα αρνητικά. Τώρα θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον να πάω. Εκτός και αν κάνουμε μία τρίτη ομάδα. Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω.

Σαφώς και θέλω να ακούσω, από περιέργεια, τι έχει να μου πει η Καρολίνα. Φαίνεται η αμηχανία τους, ότι λένε ψέματα. Το πρόσωπο και τα μάτια είναι ο καθρέπτης. Και μόνο μπορεί να σου κάνει όλο αυτό. Το πάνε πολύ λάθος.

Όσο ήταν στο ξενοδοχείο, μέχρι να της πάρουν το κινητό, μου έστελνε μηνύματα και μου έλεγε ότι της λείπω. Όταν ο Μάριος έμαθε πως είμαστε μαζί, την είδαν με διαφορετικό μάτι και την πρόσεχαν. Είχαμε πολύ καλή επαφή με τον Μάριο, και ήμασταν με φίλους στο σπίτι, και λέγαμε πως τα πάει πολύ καλά αγωνιστικά και είναι από τους καλύτερους παίκτες. Το πίστεψα, ότι την προσέχει μέσα στο παιχνίδι.

Όσο ήμασταν μαζί με την Καρολίνα, ήμασταν συνέχεια μαζί και έχει αφήσει στο σπίτι μου το αμάξι της.

Για τα μηνύματα που δέχεται: «Έχω δεχθεί αρκετά σχόλια ότι δεν μου αξίζει. Κερδισμένος θα έβγαινα αν ήταν κάτι που θα προχωρούσε… Προσπαθώ να μην απασχολώ με την προσωπική μου ζωή και μάλλον δεν έπρεπε. Θα της έλεγα πιο καλή η πιο μοναξιά και δεν υπάρχει περίπτωση για δεύτερη ευκαιρία. Μπορεί να μου πει οτιδήποτε, αλλά δεν μπορώ να αποδεχθώ την οποιαδήποτε συγγνώμη. Ήταν καλό πως υπήρξε και το πλάνο. Αυτό το πλάνο, όταν έρθει ο πρώτος ο Θεός, να μου πει τι; Ότι ένιωσε άσχημα».

 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1559