Λιανός: Αποκάλυψε πως ο Πρίαμος συναντιέται παράνομα με συμπαίκτρια του και τους επέπληξε μπροστά σε όλους (βίντεο)

20.01.2023



Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε το πρωί της Παρασκευής, 20 Ιανουαρίου, η εκπομπή της Φαίης Σκορδά "Πρωινό μας", που προβάλλει η τηλεόραση, ΣΙΓΜΑ, για το reality επιβίωσης, "Survivor All Star". 

Συγκεκριμένα, στο επεισόδιο που πρόκειται να παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας, το βράδυ της Κυριακής, 22 Ιανουαρίου, ο Γιώργος Λιανός, μαθαίνουμε πως κάνει παρατήρηση στον Μάριο Πρίαμο και στην συμπαίκτρια του, που φημολογείται πως μεταξύ τους, υπάρχει ένα νέο ειδύλιο.

Χαρακτηριστικά, το ρεπορτάζ που μεταφέρει η εκπομπή, δηλώνει πως στο συμβούλιο του νησιού, ο παρουσιαστής θα κάνει μια ερώτηση που θα δημιουργήσει χάος. 

Ο δημοσιογράφος, Νίκος Παρτσώλης, αποκάλυψε πως υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο καλυβάκι όπου εκεί οι παίκτες μπορούν να πάνε προκειμένου να πάρουν τις εβδομάδες προμηθειες τους. Εκεί λοιπόν, φένεται πως ο Κύπριος παίκτης μαζί με την Στέλλα Aνδρεάδου, συναντιόντουσαν.

Έτσι στο επόμενο επεισόδιο ο Γιώργος Λιανός θα κάνει παρατήρηση στον Μάριο Πρίαμο και στην παίκτρια των μπλε, και θα φροντίσει να ρωτήσει ευθέως και τους δυο τους  για ποιο λόγο συναντιούνται κρυφά στο καλυβάκι, κάτι που υπερβαίνει τους κανόνες του παιχνιδιού, αλλά είναι και κάτι επικίνδυνο.



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


671