Κατερίνα Καραβάτου: Πλάνταξε στο κλάμα on air - Δείτε τι συνέβη;

19.01.2023



Συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωινό μας”, είδαμε να παραχωρεί, την Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου, η Κατερίνα Καραβάτου.

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια σε μια εφ' όλης της ύλης συζήτησης που είχε με την Φαίη Σκορδά, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην δύσκολη περσινή χρονιά που έιχε, μετά τον θάνατο της μητέρας της. 
Συγκινημένη, και ξεσπώντας σε δάκρυα, η Κατερίνα Καραβάτου, δήλωσε τα εξής: "Πέρσι δεν ήταν εύκολη χρονιά γενικά, σαν να μην πήγαινε τίποτα καλά. Έλεγα: έχει κι άλλο; Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό, γιατί δεν πίστευα ότι μπορεί να γίνουν τόσα πράγματα μαζεμένα, να είναι τόσο πολύ δυσάρεστα και να αισθανθώ τόσο μεγάλη απογοήτευση από τους ανθρώπους. Ήταν κάτι τόσο βαθιά διδακτικό, πόνεσα πάρα πολύ και μετά θυμόμουν την Άση Μπήλιου που μας έλεγε σε συζητήσεις που κάναμε: “να ξέρεις ότι οι αλλαγές την ώρα που γίνονται είναι πάντα σφοδρές, δεν αρέσουν σε κανέναν. Μετά όμως τα δώρα που θα φέρουν θα κάνουν τη ζωή σου πολύ διαφορετική”. Και έτσι ήταν.Αν με συγκρίνεις πέρσι με φέτος - και μιλάω για μέσα μου -, δεν έχω καμία σχέση. Δεν ήμουν καθόλου καλά. Η ψυχολόγος μου μού είχε πει όταν πέθανε η μητέρα μου: είναι πολύ δύσκολο, όποια σχέση κι αν έχει κανείς με τη μητέρα του, όταν τη χάνει είναι το βασικό σημείο ενηλικίωσης του ανθρώπου. Και μου λέει: εσύ έχεις να τραβήξεις όλο αυτό και είσαι και μόνη, είναι σίγουρο ότι θα ‘ναι δύσκολο αλλά θα τα καταφέρεις. Και όντως. Δεν μπορώ να σου πως ξεπερνιέται. Δηλαδή τώρα, όταν θα φύγω νομίζω θα δω ένα μήνυμα που θα λέει η μαμά μου “είσαι κούκλα”, αλλά δεν θα είναι...Αυτό...Αλλά με βλέπει. Αυτό πιστεύω. Άντε, δεν θέλω να συγκινούμαι…Είμαι μόνη. Δυο μήνες πριν πεθάνει η μαμά μου, είχαμε πάρει το διαζύγιο με τον Κρατερό, οπότε ήταν μία περίοδος πολύ δύσκολη". 

Ωστόσο, μετέπειτα για να ελαφρύνει το κλίμα, η Κατερίνα Καραβάτου, δεν παρέλειψε να μην τοποθετηθεί στο καινούργιο επαγγελματικό της βήμα, το οποίο την φέρνει στο τιμόνι της εκπομπής μόδας που προβάλλει και η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, "My Style Rocks", με την ίδια να δηλώνει αρχικά πως όταν της έγινε η πρόταση ξαφνιάστηκε αλλά σαν πρόκληση της άρεσε. 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


557