Xριστιάνα Θεοδώρου - Σπύρος Χρήστου: Γιόρτασαν τα 2α γενέθλια της κόρης τους Χρύσας (εικόνες)

15.01.2023



Ένα εορταστικό Σαββατοκύριακο πέρασε η Χριστιάνα Θεοδώρου αφού είχε τα γενέθλια η κόρη της Χρύσα. Η μικρή έγινε 2 ετών και η ηθοποιός μαζί εμ τον σύντροφο της Σπύρο διοργάνωσαν ένα παιδικό πάρτι γενεθλίων στο σπίτι τους.

Το ζευγάρι δημοσίευσε στιγμιότυπα από το πάρτι στα social media με τη Χριστιάνα να γράφει: "Η πριγκίπισσα μου έγινε 2 επίσημα με χαρές και πανηγύρια!!! Με τραγούδια και χαμόγελα και γέλια δυνατά όπως της αξίζει....!!! Το θαυματακι μου γιόρτασε επιτέλους τα γενέθλια της!!! Αυτό το θαύμα που αξίζει να γιορτάζει κάθε μέρα... Αυτό το θαύμα που αξίζει να το γιορταζουμε κάθε μέρα και κάθε στιγμή...!!!! Και το ευχαριστηθηκε και το έζησε και το χάρηκε με τη ψυχή της!!! Και αυτή είναι η μεγαλύτερη χαρά που θα μπορούσα να νιώσω...να την βλέπω να τα γιορτάζει όπως θέλει και με οποίους και όσους θέλει.. Να μας ζησεις πριγκίπισσα μου, καρδιά της καρδιάς μου!!! Να μας ζησεις θαύμα μου, έρωτα μου!!! ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙΣ!
Υ.Γ. Ναι ναι όπως της υποσχέθηκα κάναμε μαζί την 3πατη τούρτα της στο θέμα που ήθελε! Και φτιάχτηκε με τοση αγάπη όση δεν μπορείς να φανταστείς!!!".





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1446