Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Κούλλη Νικολάου: «Παρακαλούσα γονατιστός τον Άγιο Νεκτάριο να σώσει το παιδί μου»

15.01.2023



Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Κούλλη Νικολάου στη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου και την εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο. Ο Κύπριος ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο τάμα που έκανε στον Άγιο Νεκτάριο για να σώσει τον γιο του.

Πιστεύετε πολύ στα Θεία. Μάλιστα, η σύζυγος σας, Κλαίρη, από νεαρή ηλικία είχε πει πως αν έκανε ποτέ αγόρι θα τον έβγαζε Νεκτάριο, το οποίο και αποδεχθήκατε καθώς είχε κάνει τάμα. Έχετε βιώσει το θαύμα του Αγίου;

Ναι, πιστεύω στον Θεό, στη δύναμη αυτή που πιστεύουν οι άνθρωποι χιλιάδες χρόνια τώρα. Επικαλούμαι τον θεό, λατρεύω τον Χριστό μας και νιώθω τυχερός που η Κλαίρη είχε κάνει τάμα στον Άγιο Νεκτάριο να δώσει το όνομα του στον γιο μας. Ναι, έζησα το θαύμα του Αγίου Νεκταρίου που προστάτεψε το παιδί μου όταν παρουσίασε, μωρό, συνδρομο πυρετικών σπασμών.

Τη μια φορά ήμασταν στη Θεσσαλονίκη και την άλλη στην Κύπρο και με τη χάρη του και τη βοήθεια των γιατρών το αντιμετωπίσαμε. Όμως ξανασυνέβη σε άλλες δυο φορές και τότε άρχισα να προσεύχομαι και να παρακαλάω γονατιστός τον Άγιο να προστατέψει το παιδί μου. Είδα το παιδί μου να συνέρχεται! Έχω πάει στην Αίγινα αρκετές φορές και γονάτισα στον τάφο του Αγίου Νεκταρίου ζητώντας τη βοήθεια του και να ευλογεί το παιδί μας.

okmag.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


358