Ιωάννα Τούνη: Η νέα εικόνα του μπέμπη της και μας έδειξε την κοιλιά της 4 μέρες μετά τη γέννα (βίντεο)

14.01.2023



Την πρώτη της ανάρτηση από το σπίτι έκανε η Ιωάννα Τούνη μετά την επιστροφή της από το μαιευτήριο με τον νεογέννητο γιο της. «Πήγαμε σε αναγκαστική καισαρική μετά από 20 plus ώρες. Γιατί άρχιζε να κινδυνεύει το μωρό και εγώ και έπρεπε να βγει κάπως ο μικρός μπέμπης, που ξεκίνησε με ζόρια. Βγήκε, όλα καλά. Θηλάζω, προσπαθώ δηλαδή. Δεν είναι πολύ εύκολο» είπε η Ιωάννα Τούνη.

Στο βίντεο που ανέρτησε έγραψε: «Πρώτο στόρι μετά από μέρες… Χθες βγήκαμε από το νοσοκομείο με τον μπέμπη. Ήθελα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά, προσπαθήσαμε πάνω από 20 ώρες… αλλά δεν τα κατάφερα λόγω της θέσης του μωρού. Περάσαμε σε αναγκαστική καισαρική έπειτα γιατί ανέβασα πολύ πυρετό και άρχισαν να είναι ανησυχητικοί οι παλμοί του μωρού». Λίγο αργότερα σε άλλο βίντεο μας έδειξε την κοιλιά της και είπε:

«Θα σας πουν ότι με το που γεννήσεις, μαγικά χάνεις όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και το σώμα σου γίνεται όπως πριν. Όχι δε γίνεται. Προφανώς και έχω χάσει κάποια κιλά, έχουνε φύγει και τα υγρά, αλλά η κοιλιά μου παραμένει αυτή. Οπότε μην ανησυχείτε κορίτσια, θέλει χρόνο, προσπάθεια και διατροφή για να χάσεις τα κιλά σου και να μπορέσεις να επανέλθεις. Προς το παρόν δεν έχω κάνει ραγάδες. Πρόσεχα και έβαζα και κρεμούλες. Η γραμμή της κοιλιάς παραμένει ακόμα. Πιο χαμηλά έχω την τομή από την καισαρική που με πονάει πολύ»





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1732