Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πήραν εξιτήριο χωρίς να το καταλάβει κανείς (βίντεο)

13.01.2023



Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωή τους βιώνουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, οι οποίοι ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή τους ευτυχία και πλέον κρατούν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Η influencer έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι με πυκνά μαλλιά και το ζευγάρι είναι τρισευτυχισμένο.Το μεσημέρι της Πέμπτης ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μέσω βίντεο στα instastories μίλησε με τρυφερά λόγια για τον γιο του, εξηγώντας πως ποτέ δεν πίστευε πως θα του άλλαζε τόσο τη ζωή.«Καλημέρα, καλημέρα. Προφανώς και δεν έχουμε ξυπνήσει τώρα, έχουμε ξυπνήσει πάρα πολύ νωρίς. Βγήκα για να κάνω κάποιες δουλειές. Παιδιά δεν θα το πίστευα ποτέ ότι μπορεί να σου αλλάξει κάτι τόσο πολύ τη ζωή. Και σίγουρα όλες οι καλημέρες από εδώ και πέρα είναι εντελώς διαφορετικές σε σχέση με αυτό που ζούσα πριν. Τι να σας πω δε ξέρω, καλημέρα σας εύχομαι παιδιά» λέει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Το πρωί της Παρασκευής ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επανήλθε με νέα ανάρτηση, έχοντας αυτή τη φορά στο πλευρό του την Ιωάννα Τούνη. Το ζευγάρι πήρε αθόρυβα εξιτήριο, ενώ στο βίντεο βλέπουμε τους δυο τους στο αμάξι, χωρίς τον νεογέννητο γιο τους. Πηγή: fthis.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


599