Τζώρτζια Παναγή: Το Plus Tv επαναφέρει την εκπομπή της με άλλες παρουσιάστριες - Ποιες την αντικατέστησαν;

12.01.2023



Εκτός Plus Tv βρίσκεται τις τελευταίες βδομάδες η Τζώρτζια Παναγή, μετά την ξαφνική αποχώρηση της και την ολοκλήρωση της εκπομπής, «Τα Λέμε». Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ η ρήξη ήρθε λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων με τη διοίκηση του σταθμού και την παρουσιάστρια να αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους και να ολοκληρωθεί η εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

Χθες ωστόσο, ένα instastory στο λογαριασμό του Plus Tv, ενημερωθήκαμε πως η εκπομπή «Τα Λέμε» επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, χωρίς την Τζώρτζια Παναγή.

Συγκεκριμένα, στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρεθούν η Μαρίνα Νικηφόρου και η Στάλω Θεοδώρου, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στη δημοσιογραφική ομάδα αλλά και το πάνελ της εκπομπής.

Αποκλειστικές πληροφορίες του LifeNewscy, θέλουν τη διοίκηση του σταθμού να έκανε πρόταση στις δύο κοπέλες να συνεχίσουν την εκπομπή με τον ίδιο τίτλο, με αρκετές ωστόσο αλλαγές στη θεματολογία. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η εκπομπή «Τα Λέμε» επιστρέφει στα τέλη του μήνα και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή το μεσημέρι.

Ήδη χθες, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η φωτογράφηση με τις νέες παρουσιάστριες, που ετοιμάζονται πυρετωδώς για την επιστροφή τους.





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1910