Σόφη Χρυσάνθου: Γέννησε το δεύτερό της κοριτσάκι - H συγκινητική στιγμή που παίρνει στα χέρια την μπέμπα της (εικόνα)

12.01.2023



Το δεύτερο μωράκι της, μας ενημέρωσε πως έφερε στον κόσμο με ανάρτηση της στο Instagram, το πρωί της Πέμπτης, 12 Ιανουαρίου, η Σόφη Χρυσάνθου.

Η Κύπρια παρουσιάστρια όπως διαβάζουμε στο ilovestyle μοιράστηκε μαζί μας ένα αξιαγάπητο στιγμιότυπο, μερικά λεπτά μετά τη γέννηση της κόρης της, όπου σε αυτό βλέπουμε την ίδια μαζί με τον σύζυγό της, ο οποίος βρισκόταν μαζί της κατά τη διάρκεια του τοκετού, να υποδέχονται στη ζωή, το νέο μέλος της οικογένειας τους.

Η Σόφη Χρυσάνθου, στη λεζάντα της ανάρτησής της γνωστοποίησε το ευτυχές γεγονός γράφοντας τα ακόλουθα: “..11.1.2023...6:00 Τα Ξημερώματα. Ζήσαμε ξανά το θαύμα της ζωής.Μπορεί να ήρθες λίγες μέρες νωρίτερα ψυχή μου, μα έφερες μαζί σου απέραντη ευτυχία, δάκρυα χαράς κι έδωσες άλλο νόημα στις ζωές και την οικογένεια μας. Δεν περιγράφονται τέτοια συναισθήματα, δεν τα χωράνε οι λέξεις παρά μόνο η καρδιά. Δεν μετριέται η αγάπη, δεν μπορεί να τη συλλάβει το μυαλό παρά μόνο ριζώνει βαθιά στη ψυχή.Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή". Δείτε τη σχετική εικόνα στη gallery πιο κάτω:





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


949