Πρώην σύντροφος γοητευτικού Κύπριου: "Πέρασα τις πιο σκοτεινές μου ώρες μόνη μου επομένως συγχωρέστε με που συμπεριφέρομαι σαν..."

01.01.2023



Tην Αθηνά Xρυσαντίδου τη γνωρίσαμε μέσα από το Power Of Love μέσα από τον πολυσυζητημένο έρωτα της με τον Δώρο Παναγίδη. Αποχαιρετώντας το 2022 έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση. 

«Πάει και αυτός ο χρόνος .. ένας χρόνος γεμάτος χαρά , ευτυχία , λύπη , αδικία .. επιτυχίες , αποτυχίες .. τελικά η ζωή είναι τόσο απλή και εμείς την δυσκολεύουμε τόσο πολύ .. έμαθα λοιπόν να μην δίνω σημασία σε κανέναν και τίποτα . Στον μόνο που πρέπει να δίνω μονίμως σημασία, μετά τον Θεό, είναι ο εαυτός μου ! Και ξέρετε κάτι ? Βρήκα την υγειά μου .. . Ίσως φταίει το ότι είμαι αρκετά ειλικρινής και καλή με όλους .. μα έτσι είμαι εγώ .. όποιος με έχει γνωρίσει καλά δεν θα με ξεχάσει ποτέ .. όποιος με έχει ξεχάσει .. δεν με γνώρισε καλά .. πολλοί με αμφισβήτησαν και συνεχίζουν να με αμφισβητούν μα ποσό με ενδιαφέρει τι πιστεύουν για μένα πέρασα τις πιο σκοτεινές μου ώρες μόνη μου .. επομένως συγχωρέστε με που συμπεριφέρομαι σαν να μην έχω ανάγκη κανέναν και τίποτα !! Ένα μονάχα θα πω .. η ζωή μας αποτελείται από στιγμές .. βρείτε λοιπόν κάποιον που θα θέλει να σας χαρίσει τις καλύτερες !! Ποτέ μην συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο !! Εύχομαι ο νέος χρόνος να σας φέρει ότι σας στέρησε ο παλιός !! Θα ευχηθώ μπόλικη , πλούσια υγεία .. και του χρόνου και κάθε χρόνο τέτοια μέρα να μην λείπει κανείς από το τραπέζι !! «





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1082