Χριστοδουλίδης - Χατζηγιάννης: Συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν μαζί [εικόνα]

28.12.2022



Την στήριξη του προς το πρόσωπο του υποψηφίου προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, δήλωσε ξεκάθαρα σε πρόσφατη συνέντευξη του στο "Casa de Mikel", ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. 

Ο Κύπριος ερμηνευτής, όπως είχε αποκαλύψει τότε στις δηλώσεις του, με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τους δένει μια φιλία 25 χρόνων, αφού γνωρίστηκαν στην Αθήνα, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να αποκαλύπτει τα εξής: "Mε όλο το σεβασμό στους υπόλοιπους υποψήφιους τους οποίους και γνωρίζω και σέβομαι και εκτιμώ, εγώ στηρίζω τον Νίκο Χριστοδουλίδη, γιατί τον Νίκο τον γνωρίζω 25 χρόνια, πριν ασχοληθεί με την πολιτική, όταν έκανε την διπλωματική του διατριβή στην Αθήνα το '98, ΄όπου εγώ έπαιζα με τον Χατζηνάσιο. Ηρθε ένα βράδυ με την παρέα του να μας ακούσει, κατέβηκε στα καμαρίνια να χαιρετήσει[...] Αυτή είναι η γνωριμία. Του λέω επειδή είμαστε δυο νεόκοπη μέσα στην Αθήνα, να βρισκόμαστε να τα λέμε, και έτσι γνωριστήκαμε. Αυτή η γνωριμία, έγινε μια δυνατή φιλία, ειλικρινής, ανιδιοτελής".

Ωστόσο, το μεσημέρι της Τετάρτης, 28 Δεκεμβρίου, οι δυο τους συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν μαζί, με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, να αναρτά στον λογαριασμό του στο instagram, εικόνα των δυο τους, σε story τους. Δείτε την εικόνα τους πιο κάτω:

ilovestyle.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


564