Κρίστυ Παπαδοπούλου: Διανυεί τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μόλις αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει [βίντεο]

27.12.2022



Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την γνωστοποίηση της εγκυμοσύνης της, είδαμε να παραχωρεί το πρωί της Τρίτης, 27 Δεκεμβρίου στην εκπομπή "Ήρθε κι Έδεσε", της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, η Κρίστυ Παπαδοπούλου μαζί με τη μητέρα της, Έλενα Παπαδοπούλου.

Η Κύπρια ηθοποιός και προσεχώς μανούλα, ανακοίνωσε χθες, Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου, πως πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά μανούλα, σκορπώντας άπλετη χαρά τόσο στην οικογένειά της, όσο και στους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι έσπευσαν να γεμίσουν με ευχές τη συγκεκριμένη ανάρτησή της, στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της, δείχνοντάς μας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. 

Η εγκυμονούσα της κυπριακής showbiz, συνομιλώντας με τους παρουσιαστές της εκπομπής, Ανδρέα Δημητρόπουλο και Γιώτα Δαμιανού, αποκάλυψε πρώτη φορά πως βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, περιμένοντας αγοράκι, ενώ άρχισε να το αντιλαμβάνεται πως είναι έγκυος, μετά από αρκετά νεύρα που είχε.

Η μητέρα της εγκυμονούσας, σχολίασε πως είναι πολύ συγκινημένη, για αυτό το θείο δώρο που ήρθε στην οικογένειά τους, ενώ δεν μπορούσε να το διαχειριστεί όταν της το ανακοίνωσαν. Μάλιστα πρόσθεσε πως ο ευτυχής μπαμπάς, άνοιγε κρασιά. 

Μάλιστα η Κρίστυ Παπαδοπούλου, όταν ρωτήθηκε για το πως το έμαθε ο σύζυγός της, η ίδια απάντησε πως μαζί το έμαθαν όταν πήγαν στο νοσοκομείο, μιας και βρίσκονταν κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών.  

www.ilovestyle.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




708