Μαυρίκιος - Ιλάειρα: «Εδώ είναι το μωρό μας, ο λεβέντης μας...» [εικόνα]

06.12.2022



Μια πολύ συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, είδαμε να κάνει χθες, Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Ο επώνυμος Κύπριος, συγκεκριμένα, ενημέρωσε τους ακόλουθούς του, για το ατυχές συμβάν που συνέβη πριν δυο μήνες στην οικογένεια τους, και αφορά στον σκυλάκο τους τον ΤΟΚ, ο οποίος είχε ένα σοβαρό ατύχημα, κατά τη διάρκεια παιχνιδιού με την αδερφή του, ΤΙΚ.

Στην εικόνα που δημοσίευσε, βλέπουμε τον ΤΟΚ, μαζί με την Ιλάειρα Ζήση, αγκαλιά, και τον Μαυρίκιο να συνοδεύει αυτή τους την τρυφερή εικόνα με την πιο κάτω λεζάντα:

"Να' τος! Εδώ είναι ο ΤΟΚ μας. Εδώ είναι το μωρό μας, ο λεβέντης μας, ο λιονταρίνος μας... Μήνες τώρα μας ρωτάτε που είναι, έφτασε η ώρα να σας το απαντήσουμε γιατί όλο αυτό τον καιρό το περνάμε μόνοι μας... Πριν από 2 περίπου μήνες πάνω στο παιχνίδι με την ΤΙΚ έσπασε δυστυχώς και τα δύο του μπροστινά πόδια... Καταλαβαίνετε τι πάθαμε... στην αρχή  σοκ, μετά φόβος, ύστερα λύπη και ξεκίνησε μια αγωνιώδης περιπέτεια... Σήμερα, μετά από αρκετά χειρουργεία είναι επιτέλους καλά. Τα teacup pomeranian είναι πολύ ευαίσθητα σκυλάκια και αυτό γιατί το βάρος τους είναι λιγότερο από 1 kg και τα κόκαλα τους σαν οδοντογλυφίδες. Έγινε μελέτη, μπήκαν πλατίνες, βίδες και τώρα που έδεσαν και δυνάμωσαν τα ποδαράκια του είμαστε στο τελευταίο στάδιο της επαναφοράς. Ευχαριστούμε ολόψυχα την Veterinary Clinic Pelekanis στην Επισκοπή Λεμεσού και τους αγαπημένους μας σπουδαίους κτηνιάτρους Μιχάλη, Τούλα και Σάββα που ανέλαβαν εξ'  ολοκλήρου την δύσκολη περίπτωση του ΤΟΚ καταφέρνοντας να τον κάνουν να περπατήσει ξανά και να επανέλθει στο 100%. Ο ΤΟΚ μας επιστρέφει σύντομα στο σπίτι και στην αγκαλιά μας... επιστρέφει στην αδελφή του την ΤΙΚ που τον αναζητά όλο αυτό τον καιρό, κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό, με μια γλυκιά μελαγχολία...  Θέλουμε να πούμε με την Ιλάειρα ένα τεράστιο ευχαριστώ στη μαμά μου που όλο αυτό τον καιρό τον κράτησε στην Κύπρο, ήταν μαζί του στα χειρουργεία, τον τάιζε μπουκιά-μπουκιά γιατί δεν μπορούσε να φάει, του έδινε νερό σταγόνα-σταγόνα γιατί δεν μπορούσε να πιει, τον έπλενε, ξενυχτούσε μαζί του όταν αυτός έκλαιγε και γενικά τον φρόντιζε όσο δεν φαντάζεστε, καθώς το δικό μας πρόγραμμα δεν μας το επέτρεπε και έπρεπε τα 2 παιδάκια μας να είναι χώρια για την ανάρρωση... Γι' αυτό είναι οι οικογένειες. Για τα άσχημα και τα δύσκολα... σας ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας...".

Δείτε την εικόνα πιο κάτω:

ilovestyle.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




451